Hesabım
    ‘Last Man Standing’ 8. Sezon Onayını Aldı

    Fox tartışmalı komedi dizisi “Last Man Standing”in 8. sezonunu onayladı

    6 sezon boyunca ABC’de yayınlandıktan sonra geçtiğimiz yıl Fox’a transfer olan Last Man Standing, 8. sezon onayını almayı başardı.

    Fox'taki ikinci sezon hazırlıklarına başlayan dizi, geçtiğimiz sezonunda başrollerinden Molly Ephraim ve Flynn Morrison'a veda etmişti. Kadrodaki yerlerini koruyan oyuncular arasında ise Tim AllenHector ElizondoNancy TravisJonathan AdamsAmanda FullerChristoph Sanders ve Jordan Masterson gibi isimler yer almıştı.

    Jack Burditt’in yarattığı "Last Man Standing", Tim Allen'ın hayat verdiği Mike Baxter karakterinin hikayesini işliyor. Eşi ve kızlarıyla birlikte yaşayan ve etrafı kadınlarla çevrili olan Mike, eşi Vanessa'nın terfi almasıyla birlikte evde daha fazla zaman geçirmek zorunda kalır. Ancak ne Mike'ın eski kafalılığından şikayetçi olan üç kızı ne de kendisini kadınların dünyasına girmeye hazır hissetmeyen Mike bu durumdan hoşnuttur. 

    "Last Man Standing" 7. sezonuyla Fox'un en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başardı. Dizinin showrunner koltunda Kevin Abbott görev alırken yapımcı kadrosunda Matt Berry, Kevin Hench ve Ed Yeager gibi isimler var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top