Hesabım
    Zoe Kazan, Netflix'in Yeni Gerilimi Clickbait'e Katıldı

    Netflix, yeni dizisinin ana kadrosundaki isimleri duyurdu..

    Netflix, yapım aşamasında olan gerilim dizisi Clickbait'in kadrosunun son halini duyurdu. Zoe Kazan, Adrian GrenierBetty Gabriel ve Phoenix Raei, dizin başrolünde yer alacak. 8 bölüm olarak planlanan ve Melbourne'de çekilen dizi, en tehlikeli dürtülerimizin, sosyal medya aracılığıyla nasıl ortaya çıktığını ve sanal hayatla, gerçek hayat arasındaki kişilik çatışmalarımızı bir olay üzerinden irdeleyecek.

    Kazan, medya kargaşasına dönüşen bir davada, kayıp kız kardeşini arayan Pia Brewer adındaki çaresiz bir kadına hayat verecek. Zoe Kazan, Oscar adayı film The Big Sick ve Ruby Sparks gibi projeleriyle tanınıyor. Betty Gabriel ise, ülkenin en büyük medya olayına dönüşen hikayede, ailesini bir arada tutmaya çalışan Sophie Brewer'i canlandıracak. Gabriel, son olarak Get Out ve The Purge: Election Year filmleriyle karşımıza çıkmıştı. 

    Diğer iki başrolden biri olan Adrian Grenier, huzurlu bir hayatı ve çocukları olan, başlarına gelen suç olayına kadar mütevazi bir hayat süren ama olaylardan sonra altüst olan Nick Brewer karakterine hayat verecek. Greiner, Entourage dizisindeki önemli rolü sayesinde geniş kitlelerce tanınmakta. Son başrol oyuncusu Raei ise, bu olayı araştırırken, kendini medyanın elinde bulan polis dedektifi Roshan Amir'i oynayacak. 

    Tony Ayres ve Christian White, dizinin yaratıcıları. Brad Anderson ve Emma Freeman, kamera arkasında görev alacak isimler. David Heyman ve Tom Winchester da dizinin yürütücü yapımcıları olacak. Tarih konusunda ise henüz resmi bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top