Hesabım
    Game Of Thrones'un Yıldızlarından Finn Jones, Dickinson'ın Kadrosunda!

    Finn Jones, Apple TV+ dizisi Dickinson'un kadrosuna dahil oldu..

    Game of Thrones'un başarılı oyuncularından Finn Jones, Apple TV+'ın Dickinson adlı dizisinin ikinci sezonu için kadroya dahil oldu. Daha önce Loras Tyrell rolüyle Game of Thrones ve Danny Rand performansıyla Iron Fist dizilerinde karşımıza çıkan oyuncu, Dickinson'ın ikinci sezonunda Samuel Bowles karakterine hayat verecek.

    Jones'un yanı sıra, son olarak Catch 22'de izlediğimiz Pico Alexandre da diziye dahil oldu. Onun performansıyla karşımıza geleceği karakter ise Henry Shipley olacak. Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Anna BaryshnikovElla Hunt ve Adrian Blake Enscoe ise dizide tekrar görev alacak diğer oyuncular olacak. 

    Apple TV +'a göre, Dickinson, toplumun, cinsiyetin ve ailenin kısıtlamalarını asi genç şair Emily Dickinson perspektifinden cesaretle araştırıyor. 19. yüzyılda geçen Dickinson, Emily Dickinson'u dönemin beklenmedik bir kahramanı olarak gören bir anlatı üzerinden aktarıyor. Dizi, yazar ve aynı zamanda yapımcı olarak da görev alan Alena Smith tarafından üretildi. Yapımcılar ise Sugar23 adına Michael Sugar ve Ashley Zalta.

    1 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan ilk sezon beğenildi ve yeni sezon onayı aldı. İkinci sezon için 2020 sonbaharını beklememiz gerekecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top