Hesabım
    BluTV Dizisi "Alef"in Başrol Oyuncuları Fotoğraf Çekiminde!

    Mistik polisiye dizisi oyuncuları fotoğraf çekimi için bir araya geldi..

    FX ve BluTV ortaklığı, polisiye dizi Alef için hazırlıklar devam ediyor. May Prodüksiyon imzalı yapımın yönetmen koltuğunda, senaryoyu da kaleme alan ve en son Kız Kardeşler filmini izlediğimiz ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor. Dizinin başrol oyuncuları ise Melisa SözenKenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan. Ünlü oyuncular, geçtiğimiz gün fotoğraf çekimleri için bir araya geldi.

    The Walking DeadAmerican Horror Story ve The Simpsons gibi tüm dünyada izlenme rekorları kıran yapımlara imza atan FX Kanalı ile BozkırBartu Ben ve 7Yüz gibi yapımları izleyiciyle buluşturan BluTV, yeni proje Alef için bir araya geldi. Sekiz bölümlük, izleyicileri bir bilmeceye sürükleyecek olan gizmeli polisiye dizisi, İstanbul Boğazı’nda bulunan bir cesedin ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesine odaklanıyor.

    Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşayan hikaye, hırslı dedektif Kemal, tecrübeli ortağı Settar ve genç bir üniversite öğrencisi üzerinden ilerleyecek. Temellerinde tasavvufi ögeler barındıran dizinin oyuncuları proje için oldukça heyecanlılar. Emin Alper yönetmenliğinde gerçekleşecek Alef'in yayın tarihi konusunda net bir bilgi yok ama 2020 yılı içerisine yetişmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top