Hesabım
    Netflix'in Dracula Uyarlamasından Teaser!

    Yeni Dracula'dan yeni teaser yayında..

    BBC ve Netflix ortak yapımı olan mini dizi Dracula için geri sayım başladı. 4 Ocak 2020 tarihinde yayında olacak 3 bölümlük dizi oldukça iddalı bir yapım süreci geçirdi. Sinema ve TV'ye birçok kez uyarlanan Dracula, yine 1800'lü yıllardan evlerimize konuk olacak. Francis Ford Coppola'nın 1992 yılında yaptığı harika uyarlama sonrası Dracula filmleri daha fantastik ve aksiyon dolu uyarlamalara konu olmuştu. Dizinin yapımcıları Dracula'nın özüne döneceğinin müjdesini verdi.

    Mini dizi için başyapıt kabul edilen Sherlock'un yaratıcılarının yeni projesi olan Dracula, haliyle Bram Stroker'ın romanından uyarlama. 90'ar dakikalık üç bölüm halinde, birer film tadında yayınlanacak olan dizinin başrolünde, Dracula'ya hayat verecek olan Claes Bang bulunuyor. Diğer rollerde, Dolly Wells, John Heffernan, Joanna Scanlan, Morfydd ClarkJonathan Aris ve Youssef Kerkour gibi isimler yer alacak.

    Dizin senaryosunu kaleme alan isimler, aynı zamanda Sherlock ve birçok yapımda da imzası bulunan Mark Gatiss ve Steven Moffat olurken, yönetmen koltuğunda her bir bölüm için Jonny CampbellPaul McGuigan ve Damon Thomas oturacak. Larry Tanz ise yaratıcı ekibin başında bulunacak. 

    Dracula, tüm dünyayla aynı anda 4 Ocak 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top