Hesabım
    "Shadow And Bone"un Kadrosu Şekilleniyor!

    Fantastik roman uyarlamasına yeni oyuncular dahil oldu..

    Netflix'in Leigh Bardugo'nun çok satan Shadow ve Bone ve Six of Crows Grishaverse adlı fantastik romanlarının sekiz bölümden oluşan TV uyarlaması olan Shadow and Bone'un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Calahan Skogman, Zoë Wanamaker (Killing Eve), Kevin Eldon (Game of Thrones), Julian Kostov (Treadstone), Luke Pasqualino (Snatch), Jasmin Blackborow (School's Out Forever) ve Gabrielle Brooks (Youn Vic Theatres's Twelfth Night)'u Shadow and Bone'da izleyeceğiz.

    Eric Heisserer (Bird Box), Shawn Levy ve 21 Laps Entertainment'ın üreteceği diziye daha önce Sujaya Dasgupta, Danielle Galligan, Daisy Head, Simon Sears, başrol olarak ise Ben Barnes, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Amita Suman ve Kit Young katılmıştı. Oldukça geniş bir kadroyla karşımıza çıkacak olan yapım için çekimler Budapeşte'de devam ediyor.

    Shadow and Bone, devasa bir karanlık bariyerle ikiye bölünmüş bir dünyada geçiyor. İnsan eti yiyen yaratıkların olduğu yer ve insanların olduğu yer... Genç bir asker nihayet ülkesini birleştirebilecek bir gücü keşfeder, ancak gücünü kullanmak için mücadele ederken ona karşı çıkanlar olacaktır. Eşkıyalar, hırsızlar, suikastçılar ve azizler şimdi savaşta ve hayatta kalmak için sihirden fazlası gerekiyor.

    Eric Heisserer, dizinin yazarı, yapımcısı ve sowrunnerı olacak. Shawn Levy, Dan LevineDan Cohen ve Josh Barry yürütücü yapımcılık görevini üstelenecekler. 8 bölümden oluşan dizi, 2020 yılı içerisinde yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top