Hesabım
    Laurence Fishburne, Eddie B. Komedisinin Yapımcısı Olacak

    Komedi serisi ABC için üretilecek..

    Laurence Fishburne ve Cinema Gypsy Production, genel bir anlaşma altında olduğu ABC Stüdyoları aracılığıyla geliştirilmekte olan, öğretmen komedyen Eddie B'nin oynadığı komedi serisinin yapımcılığını üstlenecek. 

    Richard Manus (Merry Happy Whatever, Grown-ish) tarafından yazılan tek planlı komedi, Eddie B’nin stand-up'ından ilham alıyor. Bütçe kesintileri nedeniyle işini sürdürmekte zorlanan, 8. sınıfların açık sözlü ve inatçı ortaokul futbol koçunun hikayesi dizinin odak noktası olacak. Eddie B (Eddie Brown) gerçek hayatta Houston merkezli bir okul öğretmeni ve stand-up yazarı. Acımasız dürüst komedisi ile kendini öğretmenlerin sesi olarak gösteren “What Teacher Really Say” adında klipler yayınlamaya başladığında güçlü bir sosyal medya takipçine sahip oldu. 

    Laurence Fishburne ve yapımcı ortağı Helen Sugland, Cinema Gypsy Production adına yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Yazar Richard Manus da bu görevde ikiliye eşlik edecek. Eşi de öğretmen olan ve bu sayede Eddie B.'nin videolarından haberdar olan Manus, proje için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi. Manus son olarak Netflix için Merry Happy Whatever adlı serinin süpervizörlüğünü üstlenmişti. 

    Laurence Fishburne ve yapım şirketi, daha önce ABC için "black-ish" adlı projeyi hayata geçirmişti. Ekip, Disney için üretilen Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur adlı yapımda da yer almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top