Hesabım
    Dave Bautista, Apple Dizisi ‘See’nin 2. Sezonuna Katıldı

    Dave Bautista, Jason Momoa ile birlikte rol alacak..

    Son dönemin çalışkan oyuncularından Dave Bautista, Apple serisi "See"nin ikinci sezonu için kadroya dahil oldu. Jason Momoa ile birlikte rol alacak olan Bautista’nın hangi rolde oynayacağı henüz kesinleşmedi. Dövüş programları dışında Bautsita'nın ilk önemli TV projesi bu olacak. 

    Dizinin hikayesi, uzak bir gelecekte, ölümcül bir virüsün insanlığa büyük bir yıkım getirmesinin sonrasında gerçekleşiyor. Hayatta kalanlar bu yıkımdan gözlerini kaybederek kurtuluyor. Jason Momoa, yüzyıllar sonra efsanevi yeteneklerle doğan ikizlerin babası Baba Voss olarak rol alıyor. Voss, kabilesini, ikizlerin yok edilmesini isteyen güçlü ama çaresiz bir kraliçeye karşı korumak için mücadele içinde bulunuyor.

    Alfre Woodard, Baba Voss’un manevi lideri Paris rolünde. “See”de aynı zamanda, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian CamargoHera Hilmar ve Marilee Talkington gibi oyuncular da rol alıyor. Steven Knight tarafından üretilen ve yazılandizinin yönetmen koltuğunda ise Francis Lawrence oturuyor.

    2. sezonda Jonathan Tropper showrunner olacak ve Steven Knight, Francis Lawrence, Jenno ToppingKristen Campo ve Peter Chernin ile birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Kariyerine profesyonel bir WWE güreşçisi olarak başlayan Bautista, “Guardians of the Galaxy” serisindeki Drax rolüyle sinema dünyasında da tanınmaya başladı. Son olarak, 2019'un gişe rekortmeni “Avengers: Endgame”de oynadı ve Guardians of the Galaxy'nin 3. bölümü için çalışmalarını tamamladı.

    See, yılın son aylarında, ikinci sezonuyla Apple TV+'ta yayın hayatına devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top