Hesabım
    Mads Mikkelsen ve Oscar'lı Yönetmen Anders Thomas Jensen'den Yeni Proje!

    İki başarılı isim bir kara komedi projesi için bir araya geliyor..

    Daha evvel Man and Chicken, Adam's Apple, Danische Delikatessen, Flickering Lights filmlerinde de beraber çalışan Oscar ödüllü yönetmen Anders Thomas Jensen ve başarılı oyuncu Mads Mikkelsen, bu kez TV projesi için bir araya geliyor. Riders of Justice adı verilen proje için çalışmalar başladı.

    Mads Mikkelsen, Hannibal, Jagten, PolarRogue One ve A Royal Affair gibi filmlerde oynadı ve ünü tüm dünyaya yayıldı. Yönetmen Anders Thomas Jensen ise, 1997, 1998 ve 1999 yıllarında kısa filmleriyle Oscar'a aday oldu ve bir tanesini kazanmayı başardı. Ayrıca, Susanne Bier'in yönettiği In a Better World'ün senaryosunu yazdı ve film, hem Oscar hem Altın Küre kazandı. 

    Filmde Mikkelsen'e eşlik edecek diğer isimler, Lie Kaas (The Department Q Series), Lars Brygmann (That Time of the Year), Nicolas Bro (Nymphomaniac), Gustav Lindh (Queen of Hearts), Roland Møller (Valhalla) ve genç yetenek Andrea Heick Gadeberg (Daniel). 

    Hikaye, karısı trajik bir tren kazasında ölen asker Markus'a odaklanıyor. Kazadan sonra kızına ulaşmak isteyen Markus, bir yandan da kazanın aslında suikast olabileceği ihtimali üzerinde duruyor ve gerçekleri ortaya çıkarmak için bir maceraya başlıyor. 

    Trust Nordisk genel müdürü Susan Wendt, “Bu Zentropa yapımında olduğumuz için heyecanlıyız ve Anders Thomas Jensen'ın bu parlak senaryoda yarattığı ilginç evrene dalmayı dört gözle bekliyoruz” dedi. Film, yılın son aylarında, ilk olarak ülkesi Danimarka'da gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top