Hesabım
    Mindhunter'ın 3. Sezonu Olmayabilir!

    Netflix, 3. sezon hakkındaki belirsizliğini koruyor..

    Netflix'in David Fincher ortaklığıyla kotardığı Mindhunter, eski seri katiller üzerinden referans noktası arayan Ajan Holden Ford’un hikayesine odaklanıyordu. Oldukça beğenilen ve izlenme oranları da fena olmayan dizi, nedense 3. sezon için bir belirsizliğe düştü. Yeni sezon direkt iptal kararı almadı ama süresiz olarak bekletmeye alındı. Bu kararın uzantısı olarak, oyuncular Jonathan GroffHolt McCallany ve Anna Torv'un sözleşmelerinden Mindhunter çıkarıldı. 

    Yürütücü yapımcı David Fincher’in yoğun programı ve projeyle fazla ilgilenememesi de bu hareketi biraz hızlandırdı. Netflix yöneticilerinden gelen açıklamada, “Fincher, ilk Netflix filmi Mank'ı yönetmeye ve ikinci Love, Death and Robots sezonunu üretmeye odaklanıyor,” ifadesine yer verildi. Açıklamaya ek olarak, “Mindhunter'ı gelecekte tekrar gündeme alacağız, oyuncularımızla da iletişimimiz devam edecek ancak belirsizlik sürerken, oyuncuların yeni çalışmalarını keşfetmelerini ve başka iş aramalarını engellemenin adil olmadığını hissettik.” sözlerine yer verildi. 

    Fincher’ın etkileyici psikolojik gerilimi Mindhunter'ın ikinci sezonu, iki FBI ajanı (Groff ve McCallany) ve büronun Davranış Bilimleri Birimi'nde çalışan bir psikolog (Torv) üzerine yoğunlaştı. Üçlü, birlikte motivasyonlarını artırmak ve devam eden vakaları çözmek için seri katillerle görüştü. 2. Sezon, sekiz bölümden oluştu ve 1979-1981 tarihleri arasında gerçekleşen Atlanta çocuk cinayetlerine odaklandı. Bu sırada, gerçek hayatta Afro-Amerikalı seri katil Wayne Williams yargılandı, mahkum edildi ve iki yetişkin erkeği öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 

    Mindhunter, şimdilik belirsizliğini koruyor. David Fincher'ın yoğunluğuna bakacak olursak, 3. sezon gerçekleşirse en erken 2022 yılında karşımıza çıkabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top