Hesabım
    Aquaman, HBO İçin Animasyon Serisine Dönüşüyor!

    Projenin başında yetenekli yönetmen James Wan bulunuyor..

    WarnerMedia şirketi ve dolayısıyla HBO Max, “Aquaman: King of Atlantis” adlı üç bölümden oluşan ve animasyon türünde üretilecek bir mini dizi siparişi verdi. 2018 yılında sinemalarda boy gösteren “Aquaman” filminin hikayesi üzerinde de çalışan James Wan, animasyon serilerini üretmek için yapım ekibine katıldı. “King of Atlantis”in hikayesi, Aquaman’ın Atlantis'in kralı olarak görevdeki ilk günü ile başlayacak.

    Aquaman'i bu görevinde desteklemek için iki kraliyet danışmanı var: Bilgin Vulko ve suyu kontrol edebilen Savaşçı Prenses Mera. Yüzey sakinleriyle anlaşamayan ve bir mücadele içinde bulunan Aquaman, zamanın ötesinden gelen yaşlı kötüler ve tahtına göz diken üvey kardeşiyle de uğraşmak durumunda kalacak. 

    Dizinin yapımcılarından biri ve ekibin lideri Aquaman filminin de yönetmeni olan, son dönemin başarılı sinemacılarından James WanMichael ClearRob Hackett ve Sam Register diğer yapımcılar olacak. Victor Courtright ve Marly Halpern-Graser ise dizinin showrunnerları olacak. Warner Bros. ise animasyonu üretecek. HBO Max'in orijinal içerik başkanı Sarah Aubrey, “DC hikayesi, tanınmış karakterler ve dinamik hikayelerle zengin bir hayran kitlesine sahip. Bu proje, çocuk ve aile programlamamıza heyecan verici bir ek olacak.” açıklamasında bulundu. Dizi, Mort Weisinger ve Paul Norris tarafından yaratılan klasik DC karakterine dayanıyor.  

    Greg Berlanti, platform için Aquaman dışında iki DC şovu yönetiyor. Biri isimsiz bir Green Lantern serisi, diğeri ise “Strange Adventures” adlı proje. DC'nin “Doom Patrol” şovunun ikinci bir sezon için yenilendiği de geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top