Hesabım
    Amazon'un Yeni Draması The Power'dan Son Detaylar

    Eddie Marsan, The Power'ın kadrosuna dahil oldu..

    Ray Donovan dizisyle çıkış yapan ve önemli Hollywood filmlerinde yer alan Eddie Marsan, Naomi Alderman’ın feminist bilimkurgu kitabından uyarlanan ve Jane Featherstone’un Sister şirketinin ürettiği The Power dizisinin kadrosuna dahil oldu. Amazon için üretilen seri, 10 bölümden oluşacak ve başrolünde Leslie Mann yer alacak..   

    Reed Morano'nun (The Handmaid's Tale) yönetmenliğini yapacağı The Power, 200'den fazla ülke ve bölgede Amazon Prime Video aracılığıyla dünya prömiyerini yapacak. Alderman tarafından ekrana uyarlanmış olan The Power'ın, ana konusu, elektrik sarsıntılarını parmaklarından serbest bırakma yeteneğini geliştiren ve böylece baskın cinsiyet olmayı sağlayan kadınların hikayesinden oluşuyor. Hikaye geliştikçe de tüm kadınlar bu gücün farkına varmaya başlar ve her şey tersine dönert. 

    Yıkıcı, çok katmanlı anlatı, kendini bir inanç lideri olarak gören savunmasız bir Amerikan koruyucu çocuk olan Allie'nin hikayesini takip ediyor. Diğer önemli karakterler ise; Londra suç patronunun kızı olan Roxy, sismik küresel değişimi rapor eden Nijeryalı bir gazeteci olan Tunde, Seattle Belediye Başkanı Lopez ve sevgi dolu ailesi olacak. 

    Eddi Marsan, Roxy adlı karakterin, Kuzey Londra suç patronu olan babası Bernie Monke'yi canlandıracak. Kendi ahlaki kurallarıyla yaşayan Bernie, kızıyla olan ilişkisinin The Power tarafından geri dönülmez bir şekilde değiştiğini anlar ve kendince her şeyi düzeltmeye çalışır. Alderman'ın yarattığı senaryo için bir araya gelen ekip kadınlardan oluşuyor. Aynı zamanda dizinin ortak yapımcıları da olan ekip, Claire Wilson, Sarah Quintrell, Whit Anderson, Stacy Osei-Kuffour ve Rebecca Levene'den oluşuyor.

    Seri, Tim Bricknell tarafından üretildi. Eddie Marsan hali hazırda, Ray Donovan dizisinde Ray’in kardeşi Terry Donovan’ı canlandırmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top