Hesabım
    Amazon'dan İddialı Suç Draması Geliyor!

    Mastermind adlı yapımın ilk detayları belli oldu..

    Amazon Studios, Evan Ratliff’in övgüyle karşılanan ve çok satan romanı The Mastermind'ı TV'ye uyarlamaya hazırlanıyor. Projenin aynı adla üretilmesine karar verildi. Uyuşturucu, imparatorluk, cinayet ve ihanet mottolarıyla basılan ve içeriği hakkında ipuçları veren roman, Russo kardeşlerin AGBO Şirketi ile Noah Hawley’in 26 Key ve Skybound Entertainment şirketleri tarafından üretilecek. 1917 filmiyle şu sıralar adından söz ettiren Krysty Wilson-Cairns ise uyarlamayı kaleme alacak. 

    Mastermind, dünyayı kapsayan karmaşık bir suç imparatorluğu inşa eden ve eski programcı olan Paul Le Roux'un hayat hikayesine odaklanıyor. Yetkililerin daha önce hiç karşılaşmadığı kadar büyük bir olaya dönüşen bu imparatorluk sonucu Le Roux, tarihinin en büyük suç muhbirlerinden birine dönüşüyor. Dizi, Le Roux’un vahşi suç şemalarını, üstleriyle olan ilişkilerini ve insanlığın doğası üzerinden yaşadıklarını inceliyor.

    Senaryo, Ratliff’in ilk başta yedi bölümlük bir Atavist Magazine makalesi olarak yayımlanan ve daha sonra bir ihale savaşında Random House'a satılan ve  2019'un başında kitap olarak basılan araştırma raporlarına dayanıyor. Ratliff, Wired, The New Yorker ve diğer dergilerde yazıları bulunan ödüllü bir gazeteci. 2018 yılında Automattic tarafından satın alınan Atavist ve The Atavist Magazine'in kurucu ortağı ve editörüydü. Ayrıca, ünlü Longform Podcast'e ev sahipliği yapıyor ve Pop-Up Magazine'in kurucu hikaye editörlüğü görevine devam ediyor.

    The Mastermind'ın, 2020 yılı içerisinde Amazon'a ait platformlarda yer alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top