Hesabım
    Paul Bettany, Marvel Projesi "WandaVision" Hakkında Konuştu

    Bettany, VandaVision'ın riskli olduğunu düşünüyor..

    Paul Bettany yeni filmi Uncle Frank için 2020 Sundance Film Festivali'nde bulunuyor. Bettany, burada verdiği  bir röportajda ​yaklaşan Disney + serisi WandaVision hakkında da açıklamalarda bulundu. MCU yıldızı, dizi hakkında çok fazla ayrıntı veremese de, dizinin doğası hakkında Marvel başkanı Kevin Feige'in şov ve yazı vizyonununu ne olduğu hakkında gizemli ipuçları bıraktı. 

    Bettany film hakkında "Kevin Feige'e ve sahip olduğu cesarete hayranım. Bu şovla aldığı karar açıkçası gerçekten riskli ve Marvel'in şimdiye kadar yapmış olduğu hiçbir şeye benzemiyor. Bu şov kariyerimin en önemli olaylarından biri mi bilmiyorum ama  yapmak çok eğlenceliydi. Senaryo olağanüstü. Demek istediğim, Jac Schaeffer, baş yazardı ve çok zeki. Şimdiye kadar bulunduğuma en mutlu olduğum projelerden biri oldu" açıklamasında bulundu

    Ayrıca Bettany'ye, 1950'lerin önde gelen sitcomlarının havasını yaşatan bir Marvel serisinin nasıl bir şey olduğu soruldu ve başarılı oyuncu "MCU'da daha önce görmediğimiz bir şey. Tüm hayatımı boşa harcadığımı ve tüm yapmak istediğimin sitcom olduğunu anladım” diyerek esprili bir açıklama yaptı. 

    WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier yanı sıra 2020'de gelecek olan iki Marvel orijinal dizisinden biri. Bettany, Vision'ı oynayacak ve Elizabeth Olsen Wanda Maximoff olarak geri dönecek. WandaVision ayrıca Ajan Jimmy Woo ve Darcy Lewis olarak sırasıyla geri dönen MCU oyuncuları Randall Park ve Kat Dennings'i de kadrosunda barındırıyor. Dizide ayrıca Teyonah Parris tarafından oynanan Monica Rambeau ve Kathryn Hahn tarafından oynanan henüz adlandırılmamış bir karakter de tanıtılacak.

    WandaVision, büyük ihtimalle yıl içerisinde Disney+'ta görücüye çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top