Hesabım
    Emilio Estevez, Yeniden "Gordon Bombay" Olabilir!

    Mighty Ducks'ın yeniden çevriminde Estevez rolüne geri dönebilir..

    Emilio Estevez, Disney+'ın yeniden çevrim dizisi Mighty Ducks'ta Coach Gordon Bombay'ı yeniden oynamaya yakın olduğu konuşulmaya başladı. Estevez, 1992'nin hit filmlerinden The Mighty Ducks'ta bir çocuk hokey takımını bir topluluk hizmeti karşılığı çalıştırmaya zorlanan avukat Bombay'ı canlandırdı. Bombay, sert mizacının yerine çocuklarla duygusal bir bağ kurmayı seçti ve bu durum onlara şampiyonluğu getirdi.

    Klasik bir çocuk hikayesi olan film, iki devam filmi ve gerçek bir NHL hokey takımını anlatan animasyonlu bir diziyi ortaya çıkardı. Estevez, 1994'te D2: Mighty Ducks'ta rolünü tekrarladı ve takımın orijinal üyelerinin çoğuyla (ve birkaç yeni yüzle) Junior Goodwill Games'le yarışmak için geri döndü. Üçlemenin üçüncü filmi D3: The Mighty Ducks, Bombay'ın Junior Goodwill Games'te iş bulması için takımdan ayrılmasıyla başlıyor ve takım önemli bir oyunu 1-0'lık bir zaferle kazandığı maçla sona eriyor. 

    Şimdi Estevez, Coach Bombay'ı Disney+ serisinin yeniden başlatılması için geri getiriyor olabilir. The Illuminerdi, on bölüm ve yarımşar saatlik yeni serinin başrolünde büyük ihtimalle Estevez'in Bombay olarak oynayacağını bildirdi. Daha önce de belirtildiği gibi, yeni seri, Mighty Ducks hokey takımındaki 13 yaşındaki bir çocuğu takip ediyor ve annesi ile birlikte yeni bir takım, koç ve antrenman mekanı kurma sürecini anlatıyor. Yeni bir Mighty Ducks oluşturma arayışları onları Estevez'in Bombay'ına götürüyor! 

    The Illuminerdi ayrıca, birkaç yeni karakter için açıklamalar ekledi ve okulda popülerlik yarışındaki iki kız öğrencinini de ön planda olacağını söyledi. Daha önce açıklanan kadroda ise kaykaycı çocuk Sam ve içine kapanık Koob adlı karakterler ortaya çıkarmıştı. Bu ikili, baş karakter Evan'la birlikte takıma katılacak ve macera bu noktada başlamış olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top