Hesabım
    "Loki" Dizisi, The Avengers Zamanına Geri Dönecek!

    Loki'nin TV uyarlaması, ilk Avengers filminin zaman aralığında geçecek..

    Marvel'ın, Disney+ ortaklığındaki serisi Loki, Avengers zaman periyodunda geri dönüyor olabilir. Resmi olarak geçen yıl projeye start verildiğinde, Tom Hiddleston'un da yedinci kez God of Mischief olacağı açıklanmıştı. Loki, Thanos'la bir yüzleşmenin ardından Avengers: Infinity War'da öldü ama Avengers: Endgame'de Tesseract sayesinde 2012 yılında alternatif bir Loki'nin gözaltına alındığı görüldü.

    Marvel patronu Kevin Feige, TV serisinin bu alternatif Loki'ye odaklanacağını doğruladı. Hiddleston'a Sophia Di Martino eşlik edecek. Geçen ay, Loki resmen prodüksiyona başladı ve serinin yakında çekime başlayacağını işaret etti. Hiddleston ve projeyle ilgili diğer insanlar, birçok ayrıntıyı açıklamamaya dikkat ettiler ama Loki'nin zaman içinde seyahat eden bir unsur olacağını da doğruladılar. Dizinin 1970'lerdeki Loki'yi gösterdiğini biliyoruz ve Twitter'dan gelen yeni bir ipucu, Loki'nin 2012'de dünyayı istila girişimini tekrar deneyeceğini de gösteriyor.

    Marvel'ın teknik ekibinden Russell Bobbitt, Loki'nin asasının bir videosunu paylaştı. Loki, Dünya'ya saldırısı sırasında asayı Hawkeye (Jeremy Renner) dahil olmak üzere, birçok SHIELD ajanının zihnini ele geçirmek için kullandı. Asa, sonunda Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) ve kardeşi Pietro'ya (Aaron Taylor-Johnson) güçlerini ve vizyonunu (Paul Bettany) kullanma şansı verdi ve Mind Stone'u içeriyordu. Loki, The Avengers sırasında asaya sahipti. Bu sebeple dizide asayı elde etmesi için her şeyin 2012 yılına geri dönmesi gerekecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top