Hesabım
    After Life'ın İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Ricky Gervais imzalı dizinin yeni sezonundan son detaylar..

    Ünlü komedyen Ricky Gervais'in yazdığı ve başrolünde yer aldığı After Life'ın ilk sezonu övgülerle karşılanmıştı. Ülkemizde de çok beğenilen dizi için Gervais, sosyal medya üzerinden teşekkür paylaşımı yapmış ve ikinci sezon müjdesini vermişti. O müjde için artık geri sayım başladı. Dizi, ikinci sezonuyla 24 Nisan 2020 tarihinde geri dönüyor!

    Tambury adlı küçük bir kasabanın yerel gazetesinde yazar olan Tony, karısı kanserden ölünce hayata küsmüş ve intiharı düşünmeye başlamıştır. Bu düşüncesine rağmen etrafındakilere yaşamın güzelliklerini öğütleyen Tony, hayatla ilgili derdi olan konularda da sözünü hiç sakınmaz. Bu bazen arkadaşları ile arasının açılmasına sebep olur. İkinci sezonda Tony'nin bu iletişimi ve boş vermişliği devam edecek ama gazetenin kapanma ihtimali onu ve arkadaşlarını bir araya getirecek. 

    Netflix orijinal dizisi After Life, Derek Productions yapımı. İkinci sezon, yine 6 bölümden oluşacak ve dizinin yaratıcısı, yazarı ve yönetmeni elbette yine Ricky Gervais olacak. Yürütücü yapımcı Charlie Hanson olurken, baş yapımcılık görevini Ricky Gervais ve Duncan Hayes üstlenecek. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda ise Gervais dışında şu isimler bulunuyor; İlk sezonda da yer alan Penelope Wilton (Downton Abbey), David Bradley (Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (Plebs), Tony Way (Edge of Tomorrow), Mandeep DhillonRoisin Conaty ve Diane Morgan (David Brent: Life On The Road) rol alıyor. Yeni sezonda kadroya dahil olan isimler ise Peter Egan (Downton Abbey), Ethan Lawrence (Bad Education) ve Bill Ward (Coronation Street) olacak.

    After Life'ın ikinci sezonu, tüm dünyayla aynı anda 24 Nisan 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top