Hesabım
    Emilio Estevez, Gordon Bombay Rolüne Geri Dönüyor

    Bir süredir konuşulan proje sonunda onaylandı.

    Emilio Estevez bir kez daha buz üztüne çıkıyor. Oyuncu, Disney +'a gelen yeni devam dizisi için orijinal “Mighty Ducks” filminde oynadığı Gordon Bombay rolünü yeniden canlandıracak. Bir süredir bu konu tartışılyordu ve sonunda resmi açıklama geldi.

    Estevez, “Bir zamanlar bir ördeksen, her zaman bir ördeksin!” dedi ve ekledi; “25 yıl sonra, patenlerimi kestirmekten, Coach Bombay’ın ceketini tekrar giymekten ve The Mighty Ducks serisindeki bu yeni maceranın ikonik karakterini tekrar oynamaktan mutluluk duyuyorum. Disney'deki arkadaşlarım ve orijinal yaratıcı Steve Brill ile heyecan verici yeni platformları Disney Plus'ta onlara katılmaktan dolayı da çok heyecanlıyım."

    “Mighty Ducks” hikayesi günümüzde, 12 yaşındaki Evan (Brady Noon) üzerinden ilerliyor ve annesinin de yardımıyla takımın kurulma hikayesini anlatıyor. Biri yetenekli, diğer içine kapanık iki arkadaşıyla takıma katılacak olan Evan'ın yanı sıra, okulun popülerlik yarışındaki eğlenceli olaylar da ekrana yansıyacak. Elbette koç Bombay de hikayedeki yerini alacak. Estevez'in resmi dönüş haberleri, Graham ve Noon'un dizinin başrolleri olarak ilan edilmesinden sadece bir gün sonra geldi ve ana kadro tamamlanmış oldu.

    Disney Plus içerik başkan yardımcısı Agnes Chu, “Quack Attack'ı modern ve yeni bir dokunuşla geri getirmek kolay bir karardı. Bir nesil için, 'Mighty Ducks' ekip çalışması, dostluk ve hırs anlamına geldi ve Ördekler'in bir kez daha uçup dünyadaki yeni kitlelere de ulaştığını görmek için heyecanlıyız. Emilio Estevez'in ikonik rolünü tekrar etmesinden daha iyisini düşünemezdik.” dedi.

    Dizi, ABC Signature Studios'tan geliyor ve orijinal franchise'ı oluşturan Steve Brill'le birlikte yaratıcı ve yönetici yapımcı Josh Goldsmith ve Cathy Yuspa da showrunner için hazırlanıyor. James Griffiths ve Michael Spiller, Griffiths yönetmenliği ile “The Mighty Ducks” n baş yapımcıları olarak görev alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top