Hesabım
    Merakla Beklenen BluTV Dizisi "Alef"ten Teaser Video Yayında!

    Alef, iddalı kadrosuyla geliyor..

    FX ve BluTV ortaklığı olarak duyurulan ve yerli polisiye dizisi olan Alef'ten tesaer fragman paylaşıldı. Son olarak Kız Kardeşler adlı filmiyle dünya festivallerinden ödüller toplayan Emin Alper imzalı dizi May Prodüksiyon tarafından üretiliyor ve senaryosu da yine Emin Alper tarafından yazılıyor. Alef'in başrolünde ise tanıdık isimler yer alıyor. Yerli yapımlarda da başarıyla karşımıza çıkan Melisa SözenKenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan. dizinin başrollerini paylaşıyor.

    Tüm dünyada izlenme rekorları kıran büyük projeler The Walking DeadAmerican Horror Story ve The Simpsons'a imza atan FX Kanalı ile orijinal yapımlarıyla son dönemde iz bırakan, BozkırBartu Ben ve 7Yüz gibi dizileri izleyiciyle buluşturan BluTV, yeni yerli dizi Alef için güçlerini birleştirdi. İstanbul Boğazı'nda bulunan bir ceset ve sonrasında devam eden cinayetler iki dedektifi zorlu bir mücadeleye sokar. Alef, hem onları hem de izleyenleri bir bilmecenin içine sürükler ve olaylar başlar. Bu, gizem dolu polisiye dizi 8 bölümden oluşacak.

    Yayınlanan ilk videodan da gördüğümüz üzere hikaye, Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşıyacak ve tasavvufi ögeler barındıracak. Hikayenin odak noktasında hırslı bir dedektif olan Kemal, deneyimli ortağı Settar ve genç bir üniversite öğrenici kadın yer alıyor. Alef'in yayın tarihi konusunda kesin bir bilgi yok ama video BluTV sosyal medya hesaplarından "Her sır önce sahibini yakar. #Alef çok yakında BluTV ve @FXTV'de!" cümlesiyle paylaşıldı. Alef'in bahar aylarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top