Hesabım
    Uma Thruman'ın Yeni TV Projesi Belli Oldu!

    Thurman, Apple gerilimi Suspicion'da rol alacak..

    Gregory Pace/Rex/Shutterstock

    Son yıllarda TV kariyerine ağırlık veren Uma Thurman, bu kez Apple için bir TV rolü üstleniyor. Thurman, İsrail dizisi “False Flag”in uyarlaması olan gerilim dizisi “Suspicion”da rol alacak. Dizi, önde gelen bir Amerikalı iş kadınının (Thurman) oğlunun kaçırılmasıyla ilgili olacak ve aksiyon gerilim ögelerini barındıracak.

    New York'un merkezindeki büyük, lüks bir otelden yirmi bir yaşındaki Leo’nun kaçırılması videoya çekilir ve viral olur. Hızlıca, otelde kalan dört İngiliz vatandaşı asıl şüpheli konumuna düşer. Fakat, yanlış zamanda yanlış yerde olmaktan başka suçları var mıdır? Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes GabelElizabeth Henstridge ve Angel Coulby dizide Thurman ile birlikte rol alacak. Rob Williams, showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Chris Long yürütücü yapımcılık ve yönetmenlik yapacak.

    Seri, Keshet Productions tarafından İngiltere'de üretilecek.

    Bu proje, Uma Thurman'ın kariyeri boyunca sürdürdüğü birkaç düzenli TV rolünden birini gösteriyor. Son dönem TV'de daha çok boy gösteren Thruman, en son Netflix'in doğaüstü draması “Chambers”a liderlik etmişti. Yine yakın zamanda Bravo dizisi “Imposters”ın çoklu bölümlerinde rol almıştı ve NBC mini dizisi “The Slap”te de karşımıza çıkmıştı. Uma Thruman elbette sinema filmleriyle tanınıyor. Quentin Tarantino’nun “Pulp Fiction” filmindeki rolü ile en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. Daha sonra, yine Tarantino ile “Kill Bill Vol. 1 & 2'de rol aldı ve adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Her ikisi de Altın Küre adaylığı kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top