Hesabım
    Televizyon Efsanelerinden "Julia Child"ın Hayatı Dizi Oluyor

    Biyografik dizi, HBO Max için üretilecek.

    Variety'nin haberine göre HBO Max, Julia Child'ın hayatından esinlenen bir dizi için pilot bir siparişle resmen ilerliyor. “Julia” başlıklı bir saatlik bölümlerden oluşacak olan dizi, Child'ın hayatına ve gıda televizyonculuğunu icat eden “The French Chef” programına odaklanacak.

    Child aracılığıyla, şovun Amerikan tarihinin gelişme gösteren bir dönemini keşfedeceği söyleniyor. Kamu televizyonu, feminizm, kadın hareketi ve Amerika'nın kültürel büyümesi olarak adlandırılan yeni sosyal kurumun ortaya çıkışı gibi konular da dizide yer alacak. Dizide, Julia Child olarak Sarah Lancashire'ı izleyeceğiz. Tom Hollander, Julia’nın kocası Paul Child olarak, Brittany Bradford, Julia'nın izinden giden “I've Been Reading” şovunun yapımcısı Alice olarak, Fran Kranz, Julia'nın yemek programına gönülsüzce katılan yapımcı Russ olarak, Fiona Glascott, anıları ustaca bir romana dönüştüren editör Judith olarak, Bebe Neuwirth ise Julia'nın en iyi arkadaşı ve sırdaşı Avis olarak karşımıza çıkacak.

    Daniel Goldfarb, yazar ve yönetici yapımcı olarak hizmet verecek, Chris Keyser ise yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev alacak. Charles McDougall, dizinin yönetmen koltuğunda otururken, Todd Schulkin, Julia Child Vakfı adına yapımcı danışmanlık yapacak. Diziyi Lionsgate Television üretecek. İlk olarak eylül ayında konuşulan projede başrolü oynamak için Joan Cusack duyurulmuştu ama proje gerçekleşmemişti.

    Pilot bölüm, bir seriye dönüşürse, Julai Child ekranda ilk kez tasvir edilmeyecektir. Meryl Streep, kendisine en iyi kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazandıran 2009 yapımı “Julie & Julia”da ünlü şefi canlandırmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top