Hesabım
    ‘Fargo’nun Dördüncü Sezon Yayın Tarihi Ertelendi!

    Çekimlerin iptalinden sonra yayın tarihi iptalleri de gelmeye başladı.

    FX’in antolojik dizisi “Fargo”nun beklenen dördüncü sezonu artık duyurulduğu gibi nisan ayında yayınlanmayacak. FX Networks, yaptığı açıklamada, "Coronavirüs dolayısıyla üretimin ertelenmesi nedeniyle, FX’in ödüllü mini dizisi "Fargo"nun dördüncü sezon önceden belirlenen 19 Nisan Pazar günü yayınlanmayacak. Üretim yeniden başladığında yeni bir prömiyer tarihi belirlenecek.” sözlerine yer verdi.

    Haber, Chris Rock'ın önemli bir rolle başrolde olduğu dizinin dördüncü sezonunun, 2020 Emmy Ödülleri için büyük olasılıkla uygun olmayacağı anlamına da geliyor. Hak kazanmak için bölümlerinin çoğunu 31 Mayıs'tan önce yayınlaması gerekiyor ve görünüşe göre bu tarihe yetişmek biraz güç olacak. Gösteri, devam eden Coronavirüs pandemisi arasında üretimi askıya alan düzinelerce yapımdan sadece biri.

    Bir göç ve asimilasyon hikayesi barındıran, para için yaptığımız her şey olarak tanımlanan “Fargo” nun dördüncü sezonu 1950 yılında Missouri'nin Kansas City şehrindeki iki suç sendikasının arasında yaşananları konu alıyor. Biri İtalyan, biri Afro Amerikan olan iki grup "huzursuz" bir barış ortamı sürdürmektedir. Barışı güçlendirmek için her iki ailenin başkanları en büyük oğullarını takas eder. Rock, oğlunu düşmanına teslim eden ve oğlunun düşmanını desteklemek zorunda kalan sendikalardan birinin liderini oynayacak. Bu olaydan sonra Kansas City mafyasının başı rutin ameliyat için hastaneye gider ve ölür. Bu durum elbette ki her şeyi değiştirecektir.

    “Fargo” Sezon 4'ün diğer yıldızları: Uzo Aduba, Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield ve Amber Midthunder.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top