Hesabım
    Monica Raymund'lu Starz Draması "Hightown" Prömiyer Tarihini Aldı

    Chicago serilerinin yıldız Raymund, polisiye dizisiyle geliyor..

    Starz'ın cazip yeni serisi Hightown'u (başlangıçta P-Town olarak adlandırıldı) ilk kez duyduğumuzdan beri bir yıldan fazla oldu ve nihayet, suç draması için bir prömiyer tarihimiz var. Dizi 17 Mayıs Pazar günü yayın hayatına başlayacak. Erteleme haberlerinin arasında gelen prömiyer tarihleri biraz olsun yüzümüzü güldürüyor.

    Rebecca Cutter tarafından oluşturulan ve yapımcılığı üstlenen seri, Cape Cod'da yer alıyor ve bağımlılık, devam eden opioid krizi konularının etrafında dönüyor. Chicago Fire'dan tanıdığımız Monica Raymund, sert bir yaşam tarzına sahip olan, bir gün sahilde bir ceset keşfettiğinde bu hayatı aniden bozulan Ulusal Deniz Balıkçılık Servisi ajanı Jackie Quiñones krakterine hayat veriyor. Ölen kişinin opioid salgınının bir başka vakası olduğunu fark eden Jackie, travmasıyla başa çıkmanın bir yolu olarak bırakmayı düşünür ama kısa sürede cinayeti çözmesi gerektiğine ikna olur ve işe koyulur. Bu konuda, kararsız bir noktada bulunan Cape Cod Narkotik Birimi üyesi çavuş Ray Abruzzo (James Badge Dale) ile çelişir.

    Dizide yer alan diğer önemli oyuncular arasında Riley Voelkel (The Originals), Shane Harper (Code Black), Amaury Nolasco (Prison Break) ve Atkins Estimond (Lodge 49) yer alıyor. Jackie, popüler NBC draması Chicago Fire'da Raymund'un birkaç sezon tasvir ettiği ve hayranların sevdiği karakterden çok farklı bir noktada duruyor. Raymund, ocak ayındaki Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turunda iki karakterin nasıl farklılaştığı sorulduğunda, "Gabby Dawson'ın sokakta kurtarmaya çalışacağı türden bir kızı oynuyorum. Bu rol gerçekten iç şeytanlarımla savaşmak, kurtuluş bulmaya çalışmak, içimdeki bir boşluğu doldurmak gibi. Henüz tam bir odağım yok. Bunu Jackie karakteri adına sürekli düşünüyorum." dedi.

    Hikaye, bir cinayet etrafında dönmesine rağmen Raymund, şovun tek amacının suçluyu ortaya çıkarmak olmadığını vurguladı. “Bu anlatısı olan bir şey” dedi ve ekledi; "Bu bir prosedür değil. Bu bir polisiye romanı değil. Bu bir karakter odaklı anlatım". Hightown, 17 Mayıs Pazar günü Starz'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top