Hesabım
    Coronavirüs Nedeniyle "Wonder Woman 1984", "In the Heights" ve "Scoob"un Vizyon Tarihleri Erteledi!

    Warner Bros. büyük beklenti içinde olduğu üç filmi Coronavirüs nedeniyle erteledi

    Warner Bros. Diana Prince’in büyük ekrana dönüşünü erteliyor. Coronavirüs pandemisi nedeniyle, “Wonder Woman 1984” 5 Haziran yerine 14 Ağustos'ta sinemalarda olacak. Stüdyo ayrıca, yine yaz döneminde vizyona girmesi beklenen Lin-Manuel Miranda'nın müzikali “In the Heights”ı ve Scooby-Doo'lu animasyon filmi Scoob'u da erteledi. Bu iki film için net bir tarih belirlenmedi.

    Warner Bros. erteleme kararına kadar çok bekledi. Çünkü, yazın başında virüsün etkilerinin en aza inmesi umut ediliyordu ve salonlar yeniden açılacaktı. Şu anki durumda ne olacağı belli değil. Şirket işini şansa bırakmadı ve filmin vizyonunu yazın sonuna attı. Şimdi, “In the Heights” ve “Scoob” lansmanını yapmak için yeni zamanlar aranıyor. Hollywood, Coronavirüs krizi ve eğlence işine etkisi ile uğraşmaya devam ederken, stüdyolar büyük filmleri toplu olarak ertelemekle meşguldü. Disney’in “Black Widow” ve “Mulan”, Universal’ın “Hızlı ve Öfkeli” filmi “F9”, MGM’nin 25. James Bond filmi “No Time To Die” ve Paramount’un “A Quiet Place 2” filmleri bu anlamda önemli bir liste oluşturuyor. Stüdyolar mayıs filmlerini erteledi, yaz için gelişmeleri bekliyor.

    Warner Bros., “Wonder Woman 1984” için yeni bir çıkış tarihi söz konusu olduğunda özellikle ihtiyatlı davrandı çünkü filmin, yılın en yüksek hasılat yapan filmlerinden biri olması bekleniyor. 180 milyon doların üzerinde yüksek bir bütçeyle çekilen filmden, doğal olarak sağlam bir gişe hasılatı bekleniyor. Stüdyolar için en etkili pazarlama taktiklerinden biri, diğer filmlerden önce fragmanların salonlarda oynamasıdır. Tabii ki, salonlar açık olmadığıiçin bu gerçekleşemiyor.

    “Wonder Woman 1984”, 2017’nin DC filmi “Wonder Woman”ın devamı niteliğinde, aynı zamanda bir kadın süper kahramanı barındıran en önemli film. İlk film küresel gişede 821 milyon dolar kazandı ve büyük bir ticari başarı yakaladı. Patty Jenkins tarafından yönetilen devam filmde, Gal Gadot, Connie Nielsen, Pedro Pascal, Chris Pine, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi iddialı oyuncular yer alıyor. Filmin bir erteleme daha olmazsa yeni vizyon tarihi 14 Ağustos 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top