Hesabım
    Game of Thrones Yazarı George R.R.Martin, Kanlı Düğün Sahnesinde Oynamak İstemiş

    Dizinin yazarı Martin, en meşhur sahnede bir cameo istemiş..

    HBO

    Game of Thrones yazarı George R.R. Martin, dizinin ünlü Red Wedding sahnesinde cameo yapmak istediğini açıkladı. Martin, Toplamda 5 kitap yazdı, diziye danışmanlık yaptı ve iki kitabı daha bitirmesi bekleniyor. Serinin beşinci romanı olan A Dance with Dragons, 2011'de yayınlandı, aynı yıl Game of Thrones HBO'da prömiyer yaptı ve hayranlar yıllardır sonraki kitapları sabırsızlıkla bekliyorlar. TV'de ise Game of Thrones, milyonlarca izleyici toplayan en büyük şovlardan biri oldu.

    Game of Thrones'daki en meşhur anlardan biri, sezon 3'ün son bölümlerinde gerçekleşti: Kanlı Düğün. Yıkıcı bir bölümde, Kuzeydeki Kral Robb Stark (Richard Madden), Walder Frey (David Bradley) tarafından düzenlenen bir düğünde eşi Talisa (Oona Chaplin) ve annesi Catelyn (Michelle Fairley) ile birlikte öldürüldü. Şovun kitaplarını okumamış hayranları, özellikle şovun en önemli karakterlerinden ikisi oldukları için Robb ve Catelyn'in acımasız ölümlerinde şoke oldu. Game of Thrones en sevilen ana karakterlerini öldürme eğilimi zaten biliniyordu ve bu sahne pekiştirmiş oldu.

    Martin, web sitesindeki bir blog yazısında, Game of Thrones'a her zaman bir cameo yapmak istediğini ve birkaç kez bunun yolunu bulmaya çalıştığını açıkladı. Martin, bunların en önemlisinin "Kanlı Düğün'de korkunç bir şekilde ölmek" olduğunu söyledi. Ancak, Martin gibi tanıdık bir yüzün güçlü ve yürek burkucu bir ana dahil edilmesinin "izleyicileri o andan çıkarmış olabileceğine" karar verildi ve bu istek gerçekleşmedi.

    Martin, Game of Thrones'da cameo yapamamış olabilir ancak, serinin ortak yaratıcıları son zamanlarda başka bir HBO şovunda cameo yapma şansı yakaladı. David Benioff ve D.B. Weiss bilim-kurgu dizisi Westworld'de göründüler ve yanlarında ejderhalardan biri de vardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top