Hesabım
    Tivibu Abonelerine Sinema Kanalları Hediye!

    15 Mayıs!a kadar tüm sinema kanalları ücretsiz izlenebilecek..

    Türk Telekom'un dijital televizyon platformu olan ve yüzlerce kanal barındıran Tivibu’nun birbirinde iddialı filmlerle yayın yapan sinema kanalları tüm aboneler için ücretsiz olarak hizmete açıldı. Türkçe ve altyazılı izleme seçeneği bulunan sinema kanalları, 15 Mayıs 2020 tarihine kadar tüm aboneler tarafından ücretsiz izlenebilecek. 

    Koronavirüs pandemisinin yoğun yaşandığı ve hepimizin zorunlu olmadıkça evden çıkmamaız gerekn şu günlerde, Türk Telekom sosyal sorumluluk yaklaşımıyla bu kararı aldı ve abonelik türü fark etmeksizin bütün sinema kanallarını ücretsiz olarak hizmete sundu. Tivibu Uydu ve IPTV platformlarında bulunan sinema kanallarını tüm aboneler, Tivibu ve Tivibu Go üzerinden mobil, web ve Smart TV özelliklerini kullanarak izleyebilirler. 

    Oldukça geniş bir sinema arşivini, farklı tür ve kategorilerde izleyiciyle buluşturan Tivibu, tamamı HD yayınlanan Sinema TV, Sinema Yerli, Sinema Aksiyon, Sinema Komedi ve Sinema 1001 kanalları üzerinden sinema ziyafeti sunuyor. Yayını kaçıranlar için, tüm filmler, başlama saatinden 1 saat 45 dakika sonra aynı kanalların 2 nolu isimle yayın yapan devam kanallarında tekrar başlıyor. 

    Sinema 1001

    Bol ödüllü filmlerin, klasik başyapıtların ve festival filmlerinin olduğu kanalda Yağmur Adam gibi örnekler yer alıyor. Yağmur Adam, 17 Nisan 19.30'da gösterilecek.  Başrollerinde Tom Cruise ve Dustin Hoffman’ın yer aldığı dört Oscar’lı efsane yapımda otizm, birbirine zıt karakterde iki kardeşin hikâyesi üzerinden anlatılıyor.

    Sinema TV

    Hollywood'un iddialı ve gişede başarılı sonuçlar alan son dönem filmlerinin yer aldığı kanalda destansı ve fantastik aşk hikayesi barındıran Kong: Kafatası Adası'nı 18 Nisan günü 21.30'da, Oyun Gecesi adlı eğlenceli suç filmini ise 25 Nisan günü 21.30'da izleyebilirsiniz.  

    Sinema Aksiyon

    Aksiyon ve macera filmlerinin olduğu, adrenalin sevenleri ekrana bağlayacak ve hız tutkunlarının kaçırmaması gereken filmleri de sunan kanalda Bas Gaza adlı soygun filmini 17 Nisan günü 20.15'te, Chappie adlı heyecanlı bilim kurgu filmini ise 24 Nisan günü 22.00'da izleyebilirsiniz.

    Sinema Yerli

    Hem son döneme imza atan başarılı yerli filmlerin olduğu, hem de eski ve ödüllü filmlerimizin yer aldığı kanalda, son yılların en çok beğenilen komedi filmlerinde biri olan Ölümlü Dünya'yı 22 Nisan günü 21.45'te, Çağan Irmak imzalı duygusal film Nadide Hayat'ı ise 23 Nisan günü 20.00'da izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top