Hesabım
    Woody Harrelson, Tiffany Haddish ve John Goodman Animasyon Serisinde Buluşuyor

    Başarılı oyuncular, "The Freak Brothers" adlı yetişkin animasyonunda seslendirme yapacak

    Woody HarrelsonTiffany HaddishJohn Goodman ve Pete Davidson, yetişkin animasyon dizisi The Freak Brothers'ın seslendirme ekibine katılmaya hazırlanıyor. Freak Brothers, Gilbert Shelton'ın Teksas, Austin'de faaliyet gösteren Rag adlı bir yeraltı gazetesinde, ilk olarak Mayıs 1968'de yayınlanan Fabulous Furry Freak Brothers eserine dayanıyor.

    Çizgi roman, üç değerli taşçı ve değerli bitkilerini tedarik ettikleri maceralarıyla ilgiliydi. Birçok alt metni de olan çizgi roman, birçok açıdan sistem eleştirisi de getiriyordu. Sekiz bölümlük dizi geçen yıl Comic-Con'da duyuruldu ve pilot bölüm üretimi neredeyse tamamlandı. Plan, kadroda üst düzey yetenekler olduğu için iyi bir satış yapmak ve bu sonbaharda prömiyer yapmak. Dizinin çalkantılı aşk yazında ( 1969 ) San Francisco'da geçtiği söyleniyor.

    Freewheelin 'Franklin Freek (Harrelson), Şişman Freddy Freekowtski (Goodman), Phineas T. Phreakers (Davidson) ve yaramaz, pis konuşan kedi Kitty (Haddish) günlerini oldukça hareketli ve polislerden kaçarak geçiriyorlar. Bir yandan da hedeflerindeki ödül için çalışmaya devam ediyorlar. Genetik olarak mutasyona uğramış bir ot türünü içtikten sonra grup, 50 yıl sonrasında yaşayan çok farklı bir toplumda uyanır ve dizi, otun yasal ve siyasi olarak sorunsuz olduğu 2020'de nasıl hayat süreceklerini öğrenirken onları takip eder.

    Adam Devine ve Blake Anderson'ın yardımcı karakterleri seslendirmesi bekleniyor ve John Di Domenico çizgi Donald Trump'ı seslendirecek. The Freak Brothers, Silicon Valley'in arkasındaki isimler olan Dave Krinsky, John Althschuler ve Highly Gifted'dan Daniel ve Jeremy Lehrer tarafından yazılıyor ve üretiliyor. King of the Hill'in eski üyeleri Alan Cohen ve Alan Freedland showrunner görevi üstleniyor. Deneyimli ve çok başarılı Starburns Industries (Rick ve Morty) ve Pure Imagination Studios (The Simpsons) ise animasyon kısmını oluşturuyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top