Hesabım
    Okul Draması ‘Elite’, 4. Sezon Onayı Aldı

    Netflix, lise draması için devam dedi

    Elite”, süslü İspanyol lisesindeki macerasına bir sezon daha devam edecek. Netflix, 3. sezonun prömiyer yapmasından yaklaşık iki ay sonra 4. sezon için devam kararını açıkladı. Miguel Bernardeau ve Claudia Salas dahil olmak üzere oyuncu kadrosunun karantinadaki evlerinden çektikleri videolar aracılığıyla yeni sezon duyurusu yapıldı.

    Hemen her dizide olduğu gibi, yenilenen diziler için Koronavirüs pandemisi nedeniyle gerçekleşen üretiminin kapanmasının belirsizliği göz önüne alındığında, 4. sezonun ne zaman ne zaman yayınlanacağı, hatta sete ne zaman girileceği belli değil. Videoda, oyunculardan Miguel Bernardeau, “Size dördüncü sezonun senaryolarını aldığımızı ve çok iyi göründüğünü söylemek istedim” derken, bir diğer oyuncu Aron Piper ise “Hazır olsan iyi olur, çünkü sıkı olacak” sözlerini kullanıyor.

    Netflix'in İspanya adına ikinci orijinal serisi olan “Elite”, lüks bir okula kabul edilen üç işçi sınıfı çocuğa odaklanırken, gösterişli ve varlıklı ailelere ait olan ülkenin en seçkin lisesi Las Encinas'ta yaşananları aktarıyor. Sınıf ve kültür farkı, olayı bambaşka yerlere götürüyor ve cinayetle sonuçlanan bir dizi çatışmaya sebebiyet veriyor.

    Georgina Amoros, Itzan Escamilla, Alvaro Rico, Mina El HammaniEster Exposito ve Omar Ayuso'nun da rol aldığı “Elite”nin yürütücü yapımcılığını Zeta Audiovisual üstleniyor. Dizinin yaratıcıları Darío Madrona ve Carlos Montero, aynı zamanda snerayoya da imza atıyor. Dizinin ilk üç sezonu, Netflix Türkiye'de yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top