Hesabım
    Safdie Kardeşler, Yeteneklerini TV'ye Taşıyor!

    HBO, Safdie Kardeşler'le özel bir anlaşma imzaladı

    Gregory Pace/Shutterstock

    Son yılların en gözde yönetmenlerinden olan Josh ve Benny Safdie ikilisi, Elara Pictures adına HBO ile iki yıllık anlaşma imzaladı. Safdie Kardeşler, Elara'yı 2014 yılında uzun süredir işbirliği yapan Sebastian Bear-McClard ve Ronald Bronstein'la birlikte kurdu. Dani Bernfeld, film ve TV'de prodüksiyonları yapmak için şirkete ortak olarak katılıyor.

    A24, anlaşma kapsamındaki tüm projeleri yürütecek ve anlaşma dışındaki belirli projelerde Elara'yla ortak çalışacak. A24, daha önce eleştirmenlerce beğenilen filmleri “Uncut Gems” ve “Good Time” üzerinde de Safdie Kardeşler'le beraber çalıştı. Şirket şu anda ikinci sezon için yenilenen HBO serisi “Euphoria”yı da üretiyor.

    Safdie Kardeşler, film çalışmalarıyla tanınıyorlar ve son yıllarda oldukça başarılı işlere imza attılar. Geçen yıl, “Uncut Gems” filmi çoğu listede yılın en iyileri arasında yer aldı. Adam Sandler'ı New York’un elmas bölgesinde çalışan, yozlaşmış bir spor bahisçisi olarak başrole koyan film, geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldükten sonra büyük beğeni topladı ve 19 milyon dolarlık bir bütçeyle 50 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Yönetmenlerin diğer filmleri arasında “Good Time”, “Daddy Longlegs” ve “Heaven What Knows” yer alıyor.

    Başarılı ikili, filmlerinde yönetmenlik dışında, düzenleme, senaryo çalışmalarının yanı sıra prodüksiyon gibi birçok sahne işi ve bazen oyunculuk yaptıkları da biliniyor. A24’ün şu anki diğer TV dizileri arasında Ramy Youssef'in rol aldığı Hulu dizisi “Ramy” ve “At Se With Amy Sedaris” yer alıyor. Şirket ayrıca “John Mulaney and the Sack Lunch Bunch” ve yakında çıkacak olan, Joseph Gordon-Levitt'li Apple serisi “Mr. Corman" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top