Hesabım
    Batwoman'ın Yapımcısı Olası Senaryo Hakkında Konuştu

    Ruby Rose'un ayrılığı sonrası senaryo nasıl olacak?

    Batwoman taraftarları, Ruby Rose'un ikinci sezon için geri dönmeyeceğini açıkladığında büyük bir şok yaşadı. Durum ne olursa olsun, dizinin devam etmesi gerekiyor ve CW hemen yeni yollar aramaya başladı. Çoğu kişi, başlangıçta Kate Kane / Batwoman için başka bir oyuncu bulacaklarını ve hikayeyi kaldığı yerden devam ettireceklerini düşündü ama plan, büyük ihtimalle böyle ilerlemeyecek.

    Şirket, kararsızlık içindeyken Kate Kane'i tamamen terk edip, yeni bir Batwoman yaratabileceğini düşündü. Olası söylenti onaylandıktan sonra, Ryan Wilder adlı bir karakterin diziye dahil olacağı konuşulmaya başlandı ve karakter için bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sevimli, dağınık, biraz aptal ve evcilleşmemiş. O da yarasa takımını giyen Kate Kane gibi bir şey. Hayatında kimse onu sevmedi ve Ryan, yıllarını uyuşturucu kaçakçısı olarak geçirdi. Kaçtı ve acısını kötü alışkanlıklarla maskeledi. Ryan en tehlikeli savaşçı türü: Çok yetenekli ve çılgınca disiplinsiz. Atletik, doğal, tutkulu ve yanılabilir. O sizin Amerikan kahramanınız değil.”

    ATX Televizyon Festivali sırasında açıklamada bulunan showrunner Caroline Dries, neden tamamen yeni bir karakter yaratmaya karar verdiklerini açıkladı ve “Yani, dürüst olmak gerekirse, soap-opera versiyonunu bencil bir şekilde bir dakika boyunca düşünmüştüm, çünkü zaten birkaç bölüm yazmıştık ve geçiş açısından ikinci sezon için sorunsuz olurdu ama daha fazla düşününce, Greg [Berlanti] bu çağrıyı yapmama yardımcı oldu. Sanırım Batwoman'ı yeniden başlatmak en doğrusu olacak. Ruby [Rose]'nin Kate Kane karakterine koyduğu her şeye saygı duymak için bunu yapmalıyız.“ dedi. 

    Henüz bir oyuncu seçilmemiş olsa da, CW'nin rolü oynamak için Hunger Games'in yıldızı Amandla Stenberg'le ilgilendiğini duyduk. Kağıt üzerinde, tam olarak aradıklarını söylediği oyuncu kendisi gibi görünüyor ve yakında resmi bir duyuru yapılması şaşırtıcı olmaz.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top