Hesabım
    Dizinin Yönetmenleri, 'Tiger King'in Başarısı Hakkında Konuştu!

    Koronavirüs pandemisi bu başarıda etkili oldu mu?

    Tiger King'in yönetmenleri, Koronavirüs pandemisinin Netflix serisinin başarısına katkıda bulunduğunu itiraf ediyor. Tiger King hayranlara bir cinayet, kargaşa ve delilik hikayesi veriyor ve Joe Exotic adında eski bir hayvanat bahçesi sahibinin etrafında yaşananlara odaklanıyor. Dizi, Greater Wynnewood Egzotik Hayvan Parkı'nı yöneten Joe'dan çok sayıda ölüm tehdidi alan büyük bir hayvan aktivisti olan Carole Baskin arasındaki kavgaya odaklandı.

    Tiger King yönetmenleri Eric Goode ve Rebecca Chaiklin'le kısa bir süre önce The Wrap tarafından bir röportaj yapıldı. Tiger King'in büyük başarısı ve pandemi sırasında insanlar üzerindeki etkisi hakkında konuştular. Yönetmenler, Goode'un yorumladığı gibi, dizinin tahmin edilmeyecek kadar popüler olmasını nasıl karşıladıklarından bahsettiler. Yapılan yorumda şu sözlere yer verildi; "Koronavirüs asla olmayacak şekilde fitili ateşledi, çünkü insanların adapte olmak ve tartışmak için evde çok zamanları vardı. Zamanlamanın bu başarıda rolü çok fazla oldu ve sanırım gerçeklik çok kasvetli, rahatsız edici ve korkutucu olduğunda, çok renkli, akıl almaz TV dünyasına kaçmak ve kendimizi kaybetmek güzel hisettiriyor."

    Serinin popülaritesi sebebiyle geliştirilmekte olan çok sayıda Tiger King projesi var. Bunlardan ikisi, Rob Lowe ve Nicholas Cage'ın Exotic olarak oynayacağı TV uyarlamaları. Bir de SNL'de Kate McKinnon'ın Baskin'i oynayacağı farklı bir dizi geliştiriliyor. Tiger King'in çılgın öyküsü, uzun metrajlı bir filme de dönüşüyor. Tara Reid muhtemelen Baskin olarak başrol oynuyor. Hayranlar nisan ayı başında gösteri sonrası bir bonus Tiger King şovu izleyebildi. Şimdi ise Siegfried ve Roy'a odaklanan bir devam filmi geliyor.

    İnsanlar mart ayında başlayarak evde karantinaya girdiğinden dolayı, Tiger King'in başarısı büyük bir sürpriz değil. Netflix'in gerçek suç belgeselleri genellikle ilgi görüyor ve izleyici sayısı arttığında Tiger King karşılarına çıkmış oldu. Tiger King, ilk on gününde 34,3 milyon görüntüleme elde ederek bu başarıyı başka bir seviyeye taşıdı ve bu da Stranger Things'in ikinci sezonu gibi diğer orijinal içeriklerinin bir kısmını geride bırakmasını sağladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top