Hesabım
    ‘Zoey’s Extraordinary Playlist’, İkinci Sezon Onayı Aldı!

    NBC, sevilen müzikal komedi için devam kararı aldı.

    NBC, sevilen müzikal komedi “Zoey’s Extraordinary Playlist”e ikinci sezon onayı verdi. Yılın hemen başında prömiyer yapan ve mayıs ayında sezon finali yayınlanan dizi, hem eleştirmenler hem izleyiciler tarafından çok beğenildi ve özellikle final bölümü yüksek puanlar aldı. NBC, vakit kaybetmeden yeni sezon onayını verdi ve çalışmalara başladı.

    NBC Entertainment'ın senaryo programlamasının başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta yaptıkları kısa açıklamada ”Zoey’s Extraordinary Playlist”e aşık olanların sayısı ve herkese ne kadar sevinç getirdiği konusunda şaşkına döndük. Onu geri getirmekten heyecan duyuyoruz ve Zoey’nin yolculuğunun nasıl devam ettiğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi. Dizi, San Francisco'da yaşayan bir bilgisayar kodlayıcısı olan Zoey Clarke (Jane Levy) üzerine odaklanıyor. Olağandışı bir olaydan sonra, Zoey, aniden popüler şarkılar aracılığıyla etrafındaki insanların en derin isteklerini, düşüncelerini ve arzularını duymaya başlar. İlk başta, kendi akıl sağlığını sorgular ama müzikal ustalığı bulunan komşusu Mo (Alex Newell)'dan bir rehberlik aldıktan ve hasta babasıyla (Peter Gallagher) bir atılım gerçekleştirdikten sonra, bu enteresan durumu olumlu kullanmaya başlar.

    Dizide ayrıca; Skylar Astin, John Clarence StewartMary Steenburgen ve Lauren Graham gibi oyuncular rol alıyor. Austin Winsberg, yazar ve yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor. Kim Tannenbaum ve Eric Tannenbaum, Paul Feig, David Blackman, Daniel Inkeles ve Sam Laybourne'le birlikte yapımcı olarak görev yapıyorlar. 

    “Zoey’s Extraordinary Playlist”, Lionsgate ve Universal Television tarafından, Tannenbaum Şirketi, Feigco Entertainment ve Universal Music Group’un Polygram Entertainment şirketiyle birlikte hazırlandı. İlk sezonda, şovun bölüm başına 18-49 yetişkinlerde 3,1 milyon izleyici ortalaması elde ettiği bildirildi. NBC'ye göre, dizi prömiyeri bugüne kadar dijital ve doğrusal platformlarda 7,9 milyon izleyiciye ulaştı. Yenileme haberi, "Perfect Harmony" adlı şovun iptal haberinden bir gün sonra gelmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top