Hesabım
    NBC'nin "Zoey's Extraordinary Playlist" Dizisinden İlk Detaylar

    Yeni diziden ilk detaylar paylaşıldı..

    Davah Avena ve Austin Winsberg'in kaleme aldığı, Richard Shepard'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde Jane Levy'nin oynadığı müzikal komedi dizisi Zoey's Extraordinary Playlist'ten ilk detaylar paylaşıldı. 7 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizi, her zaman kafamızın içinde dönen şarkılar için bir hikaye üretti.

    Dizinin yayınlanan resmi sinopsisinde şu ifadelere yer verildi; "Kalbinizde bir şarkı varsa, mutlaka aklınızda yer eder ve durmadan çalar. Jane Levy, San Francisco'da akıllı bir bilgisayar kodlayıcısı olarak çalışan Zoey Clarke olarak dizide yer alıyor. Sıradışı bir olaydan sonra, her zaman pop şarkıları yerine podcast'leri tercih eden Zoey, aniden etrafındaki insanların ( ailesinin, iş arkadaşlarının ve tüm yabancıların ) en popüler isteklerini, düşüncelerini ve arzularını popüler şarkılar şeklinde duymaya başlar. İlk başta kendi akıl sağlığını sorgulayan Zoey, müzik konusunda usta olan komşusu Mo'dan bir rehberlik aldıktan ve hasta babasıyla bir görüşme yaptıktan sonra, bu istenmeyen lanetin, dünyaya bağlanmak için inanılmaz bir hediye olabileceğini fark eder." 

    Jane Levy'e oyuncu kadrosunda Skylar Astin, Alex Newell, John Clarence Stewart, Peter Gallagher ve Mary Steenburgen eşlik edecek. Lauren Graham ise konuk oyuncu olarak pilot bölümde yer alacak. 7 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizinin devam edip etmeyeceği pilot bölümden sonra belli olacak. Jane Levy, daha önce What / If ve Castle Rock dizilerindeki performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top