Hesabım
    ‘Council of Dads’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi!

    NBC, bekleneni veremeyen diziye iptal kararı verdi.

    Council of Dads”, NBC tarafından ilk sezon sonunda iptal edildi. Variety'nin haberine göre NBC'nin bir saatlik dramasına iptal kararı çıktı. Dizinin dokuzuncu bölümünü yayınlamak üzere olan NBC, bir yandan da iptal kararını vermiş oldu. Dizinin final bölümü 2 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanacak ve proje ilk sezon sonunda yayın hayatı sonlanan diziler arasına katılacak.  

    Dizi, sevgi dolu dört çocuğu bulunan Scott adlı bir baba üzerinden ilerliyor. Kanser teşhisi almasıyla tüm hayati planları iptal olan Scott, kendisinden çok, çocuklarının geleceğini düşünmeye başlar. Kanseri yenememesi halinde, çocuklarıyla ilgilenmesi için en yakın arkadaşlarından oluşan bir babalar konseyi kurar. Scott'ın ailesine yardımcı olmak için bir araya getirdiği güvenilir konseyde, en eski arkadaşı Anthony (Clive Standen), iş sponsoru Larry (Michael O'Neill) ve hem cerrahı, hem de karısının (Sarah Wayne Callies) en iyi arkadaşı Oliver (J. August Richards) yer alır. Üç adam, Scott'ın ailesini hayatın sunabileceği tüm zaferler ve zorlu yollarda, kendi orada olamaması durumunda desteklemeye ve yol göstermeye adarlar.

    “Council of Dads”in yazar ve yapımcılığın Tony Phelan Joan Rater ikilisi üstleniyor. Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve Kristie Anne Reed de yönetici yapımcılık yapıyor. Gösteri, Universal Television tarafından Jerry Bruckheimer Television ve Midwest Livestock Productions'la birlikte hazırlandı. James Oh ve Bruce Feiler yapımcı olarak görev yapıyorlar. Dizide ayrıca Tom Everett Scott, Blue Chapman, Emjay Anthony, Michele WeaverThalia Tran ve Steven Silver rol alıyor. Şimdiye kadar yayınlanan bölümler, 18-49 yaş aralığında, 2,8 milyon canlı + aynı gün izleyici, ortalaması ve 0,4 derece yakaladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top