Hesabım
    Ödüllü Dizi "Ozark", Dördüncü Sezonu Onayını Aldı

    Dizi, dördüncü sezonuyla final yapacak..

    Ödüllü drama “Ozark”, Netflix'ten dördüncü sezon onayını aldı. Onay alan yeni sezon, aynı zamanda Ozark'ın final sezonu olacak ve yayın hayatı sona erecek. Dizinin ilk üç sezonu 10'ar bölümden oluşmuştu. Final sezonu ise 14 bölüm yayınlanacak ve yedişer bölümlük iki parçaya ayrılacak. Yedili bölümler arasında ne kadar bir süre olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

    Showrunner Chris Mundy yaptığı açıklamada; “Netflix, Byrdes Ailesi'nin destansı hikayesini sona erdirmek için 'Ozark'a daha fazla zaman verdi ve bu durumdan çok memnunuz. Hem ekranda hem de ekran dışında hepimiz için büyük bir macera oldu, bu yüzden onu mümkün olan en tatmin edici şekilde sonlandırma şansı elde ettiğimiz için büyük heyecan duyuyoruz.” dedi. Mundy, showrunner, yazar ve yönetici yapımcı olarak seride tekrar yer alacak ve yeni sezonun her iki bölümünün arkasındaki yaratıcı güç olarak Jason Bateman'la tekrar bir araya gelecek. Son sezonda dizinin yıldızları Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar GaertnerCharlie Tahan ve Lisa Emery de tekrar rollerine gei dönecek.

    MRC Television önderliğindeki yapımcı grubunda Bateman, Mundy, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey ve Bill Dubuque yer alıyor. Ayrıca, Laura Linney de yeni sezonun ortak yapımcılarından biri olacak. Bateman, “Süper büyüklükte bir sezon, Byrdes'lar için süper büyüklükte sorunlar anlamına gelir. Patlamalarla bitirmek için heyecanlıyım.” dedi. “Ozark”, 2017'de çıkışından bu yana 14 Emmy adaylığı kazandı ve hem izleyiciler, hem de eleştirmenler tarafından başarılı bulundu.

    Netflix Orijinal İçeriklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cindy Holland, “Ozark, tüm dünyadaki kitleleri büyüleyen ve büyük eleştiriler kazandıran sürükleyici bir drama. Chris, Jason, Laura, Julia ve tüm oyunculara ve ekibe minnettarız. Byrdes'ların yolculuğunun nasıl sona erdiğini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top