Hesabım
    Don Johnson ve Chris Redd, Kenan Thompson'ın Komedi Dizisinde Yer Alacak

    Yeni komedi serisi NBC'de yayınlanacak.

    Christopher Polk/Nbc/Getty Images

    Don Johnson ve Chris Redd, Kenan Thompson'ın başrolde olacağı NBC dizisi “Kenan”ın kadrosunda yer alacak. “Kenan”, ilk olarak geçen yıl, 2020 bahar aylarında resmi olarak planlandı ama NBC, ocak ayında yaptığı açıklamayla gösteriyi geliştirmeye devam etmek için 2020-2021 sezonuna ertelendiğini açıkladı. Şimdi, çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.

    Johnson, dizide Kenan’ın kayınpederi Rick'i canlandıracak. Rolü, usta oyuncu Andy Garcia'dan devraldı. Redd, Kenan’ın kardeşi Gary olarak karşımıza çıkacak. Gösteri, Atlanta's # 2 sabah gösterisi karakteri Kenan'ın etrafında dönüyor. Kayınpederi (Johnson) ve yardımcı, müdür, misafir (Redd) olarak ona önemli yardımlarda bulunan kardeşine rağmen işle özel hayatı dengelemekte pek başarılı olmayan Kenan'ın başından geçenler izleyiciyle buluşacak.

    Don Johnson’ın son projeleri arasında eleştirmenlerce beğenilen HBO sınırlı dizisi “Watchmen” ve hit film “Knives Out” bulunuyor. En iyi tanındığı proje ise klasik polis dizisi “Miami Vice”. Ayrıca “Nash Bridges” dizisinde rol aldı. Thompson gibi Redd de şu anda “Saturday Night Live” oyuncusu. 2017'de, uzun süredir devam eden NBC serisine katıldı. “Popstar: Never Stop Never Stop” gibi filmlerde ve Netflix komedi dizisi “Disjointed” gibi filmlerde de rol aldı.

    “Kenan”ın senarist ve yürütücü yapımcılığını David Caspe ve Jackie Clarke üstleniyor. Thompson ayrıca Lorne Michaels ve Broadway Video'dan Andrew Singer'la birlikte yapımcılık yapıyor. Thompson, “Saturday Night Live” tarihindeki en uzun süre görev yapan oyuncu. Gösteriye ilk olarak 2003'te katıldı ve 2018'de komedi kategorisinde yardımcı oyuncu olarak ilk Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. O ve Chris Redd, Will Stephen ve Eli Brueggemann'la birlikte, aynı yıl orijinal müzik ve şarkı sözleri için Emmy kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top