Hesabım
    Samuel L. Jackson ve Ryan Reynolds, Animasyon Serisi ‘Futha Mucka’ İçin Yeniden Bir Arada!

    Yeni animasyon serisi Quibi için üretilecek.

    Samuel L.Jackson ve Ryan Reynolds tekrar bir arada!. Son olarak “The Hitman’s Bodyguard” için bir araya gelen ikili, Quibi'de üretilen ve Jackson’ın kelime dağarcığı için özel olarak hazırlananan "Futha Mucka" başlıklı bir animasyon serisi için çalışacak. “Futha Mucka”, Jackson ve Reynold’un kendilerini seslendireceği yaratıcı bir hikaye barındıracak.

    İkili, kendilerinin kurgusal versiyonlarını canlandıracak.. Quibi'den paylaşılan ilginç sinopsise göre; "Samuel L. Jackson ve Ryan Reynolds birbirlerini seviyorlar. Daha doğrusu, Ryan, Sam'i seviyor. Ryan'a olan duyguları hakkında yorum istendiğinde Sam, 'Onlara yorum yapamadığımı söyle' diyor. Küçük bir aksilik Sam'in Ryan'ın birincil bakıcısı olmasına neden olduğunda, her şey tuhaflaşıyor. Ryan, tüm zamanını Sam ile geçirmekten mutluluk duyuyor. Sam'e ise yorum yapmak için ulaşılamadı."

    Jackson ve Reynolds, hitman Darius Kincaid ve koruması Michael Bryce rollerine devam ediyorlar. “Hitman’s Bodyguard”ın devam filmi “Hitman’s Wife's Bodyguard” için geri sayım başladı. İkinci bölüm aslında bu yıl içerisinde karşımızda olacaktı ama yakın zamanda yapılan açıklamaya göre Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2021'e ertelendi. Üretimin tamamlandığı, bu kararın izleyici açısından alındığı belirtildi.

    “Futha Mucka”, Reynolds ve Jackson'la birlikte, showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapacak olan “Blockers” yazarları Jim ve Brian Kehoe tarafından yaratıldı. Animasyon stüdyosu olarak hizmet veren Titmouse tarafından, Anonymous Content ve Maximum Effort ortaklığında üretilecek ve yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top