Hesabım
    Terence Stamp, ‘His Dark Materials’ın İkinci Sezonuna Dahil Oldu

    Efsanevi İngiliz aktör ikinci sezonun kadrosunda!

    His Dark Materials”, ikinci sezon kadrosuna efsanevi aktör Terence Stamp ve birkaç yeni ismi ekledi. Terence Stamp'ın yanı sıra, “Cleaning Up” yıldızı Jade Anouka ve “Peaky Blinders”ın eski oyuncusu Simone Kirby, ikinci sezon için HBO serisinin oyuncu kadrosuna katılıyor. Bu haber, Comic Con panelinin hemen öncesinde gelmiş oldu.

    “The Subtle Knife” (Philip Pullman'ın üçlemesinin ikinci romanı) temel alınarak yazılan ikinci sezon Lyra'yı (Dafne Keen) Cittàgazze adlı garip, gizemli ve terk edilmiş bir şehirde takip edecek. Burada insan dünyasında ilk kez görülen Will ile tanışacak ve sorunlu geçmişinden kaçmaya çalışacak. Stamp, Cittàgazze'deki Melekler Kulesi'nde yaşayan Subtle Knife'ın taşıyıcısı Giacomo Paradisi rolünü oynayacak. Anouka, Serafina Pekkala ile Magisterium'a karşı güçlerini birleştiren cadı Kraliçesi Ruta Skadi'yi canlandıracak. Kirby ise, Dark Matter Research Ekibinin başkanlığını yapan Oxford'lu Dr.Mary Malone olarak dizide yer alacak.

    Dizide ayrıca Bayan Coulter rolünde Ruth Wilson, Lord Asriel rolünde James McAvoy, Lee Scoresby rolünde Lin-Manuel Miranda yer alıyor. “Fleabag”le ödüller kazanan Andrew Scott, daha önce Will'in babası Albay John Parry rolüyle ikinci sezona katıldığı açıklamıştı. Bu haber, Stamp’in 2011'de sona eren “Smallville”den bu yana ilk TV projesi anlamına geliyor. Daha sonra Edgar Wright’ın “Last Night in Soho” filminde beyaz perdede görünecek.

    Orijinal “His Dark Materials” üçlemesi “Golden Compass” (“Northern Lights” olarak da bilinir), “The Subtle Knife” ve “The Amber Spyglass”tan oluşuyor. Pullman ayrıca bir “La Belle Sauvage” yazdı ve üçlemenin kaldığı yerden devam eden yeni bir hikayeye yol açmış oldu. Bu seri uyarlaması, BBC Studios Distribution ve Anton Capital Entertainment'la birlikte, BBC ve HBO için New Line Productions - Bad Wolf ortaklığı tarafından üretildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top