Hesabım
    Paul Dano, Taylor Schilling ve Aaron Eckhart, Animasyon Serisi ‘Pantheon’un Kadrosunda!

    Animasyon furyası hız kesmeden devam ediyor.

    AMC’nin yaklaşan animasyon dizisi “Pantheon”un ana oyuncu kadrosu şekilleniyor. Paul Dano, Taylor Schilling, Aaron Eckhart ve Rosemarie Dewitt'in dizide yer alacağı açıklandı. Mart ayında iki sezonluk bir onay duyurulmuştu. Bir saatlik gösteri, Ken Liu'nun Uploaded Intelligence ve buluta yüklenen insan bilinci hakkındaki bir dizi kısa hikasine dayanıyor.

    İlk sezon sekiz bölümden oluşacak ve birinden gizemli bir yardım alan genç karakter Maddie'ye odaklanacak. Yabancının, ölen babası David'in bir deneyde kullanıldıktan sonra beyin taraması sonucu bilincinin kendisine taşındığını aktaracak. Yani, yardım eden yabancı, Maddie'ye babası olduğunu söyleyecek. Dano, geçen yıl mini dizi “Escape at Dannemora”da oynadığı rol için Emmy adaylığı kazandı. “There Will be Blood”, “Little Miss Sunshine” ve yaklaşmakta olan “Batman” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    Diziye katılan bir diğer isim Schilling en çok Netflix dizisi “Orange Is the New Black”de oynadığı rolle tanınıyor. Diğer rolleri arasında “Mercy”, “The Prodigy”, “Argo” ve “Lucky One” gibi filmler yer alıyor. Yeni katılan en iddalı isim olan Eckhart, kısa süre önce Amazon’un “The Romanoffs” serisinde yer aldı. En çok “Dark Knight”, “Sully” ve “Olympus Has Fallen” filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. Dewitt ise “United States of Tara”, “Mad Men”, “The Last Tycoon” ve “Standoff” yapımlarıyla adından söz ettirdi.

    Craig Silverstein, “Pantheon”da yazar ve showrunner olarak görev yapacak, Liu ise danışman olarak üretimde görev alacak. Titmouse, AMC Studios'un yapımcılığı altında animasyonu yapacak. Silverstein, daha önce tarihsel proje “Turn: Washington’s Spies”ı yarattığı ve AMC ile çalışma fırsatı yakaladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top