Hesabım
    Daha Önce İptal Edilen ‘Black-ish’ Bölümü ‘Please, Baby, Please’ Hulu'da Yayınlanacak!

    2018'de tartışmalı bir şekilde iptal olan bölüm izleyiciyle buluşuyor.

    ABC tarafından 2018 yılında siyasi içeriği nedeniyle, yayınlanmadan önce tartışmalı bir şekilde rafa kaldırılan “Please, Baby, Please” bölümü Hulu'da yayınlanacak. "Black-ish" yaratıcısı Kenya Barris, pazartesi günü yaptığı açıklamada haberi paylaştı ve “Seçimlerden bir yıl sonraydı ve birçok Amerikalı gibi bizi ülkemizin durumuyla boğuşan ve geleceği konusunda endişeli bırakan bir yılın sonuna gelmiştik. Bu duygular sayfaya döküldü ve inanılmaz derecede gurur duyduğum 22 dakikalık bir televizyon bölümüne dönüştü. "Bölüm o sezon yayınlanmadı ve içeriği hakkında çok fazla spekülasyon yapılmasına rağmen, şimdiye kadar kamuoyunda hiç görülmedi" dedi.

    Barris, şovun “Juneteenth” ve “Hope” bölümlerinin ülke çapında ırksal adaletsizlik ve polis şiddetine karşı gösteriler arasında yeniden yayınlanmasının ardından Walt Disney Television'dan bölümün yayınlanmasını istediğini söyledi ve "Herkesin nihayet bölümü kendileri için görmesini umuyorum ve yaklaşık üç yıl önce olduğu gibi, umarız çok ihtiyaç duyulan bir sohbete ilham verir. Sadece o zamanlar neyle boğuştuğumuz veya bizi nereye götürdüğümüzle ilgili değil. Şimdi, ülkemizin nereye ilerlemesini istediğimiz ve en önemlisi oraya nasıl birlikte geldiğimiz hakkında konuşmalar var” diye ekledi.

    "Black-ish" yıldızı Tracee Ellis Ross, bölümün çıkışıyla ilgili haberler çıktığı anda Variety ile yapılan bir röportajda, bölümü hala hiç görmediğini ve çok az hatırladığını açıkladı. Röportajda, “Hatırladığım şey, bölümü çektik ve sonra iptal edildiğini duyduğumuzda kendi kendimize düşünmemiz oldu. Neden devam ediyoruz dedik. Kötü bir şey çektiğimizi hatırlamıyorum. Onu tekrar görmek ve hatırlamak benim için ilginç olacak, çünkü gerçekten hafızam yok" dedi.

    Yönetmenliğini Barris'in üstlendiği bölümde, tüm evi uyanık tutan yoğun bir fırtınanın olduğu gecede, Anthony Anderson’ın oğluyla ilgilenen babası Dre anlatılıyor. Dre, bebeğe yatmadan önce bir hikaye okumaya çalışır ancak, çocuk ağlamaya devam ettiğinde bu plandan vazgeçer. Bunun yerine, bölüm boyunca Dre’nin ülkenin mevcut durumu hakkındaki endişelerinin çoğunu aktaran bir uyku vakti hikayesini doğaçlama yapıyor. Bölüm, birçok siyasi ve sosyal meseleyi kapsıyor. Bir sahnede, Dre ve en büyük oğlu Junior (Marcus Scribner), futbol maçlarında milli marşın icrası sırasında sporcuların diz çökme haklarını tartışıyorlar. Bölümü yayınlamayan ABC'nin bölümle ilgili endişeleri, futbol hikayesiyle değil, Başkan Donald Trump hakkında yapılan yorumlarla ilgiliydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top