Hesabım
    ‘Perry Mason’ın Final Bölümü Sezon Rekoru Kırdı!

    Perry Mason, ilk sezonu güçlü kapattı..

    "Perry Mason"ın ilk sezon finali, ikinci sezon öncesi kesinlikle her şeyi güzel bir şekilde tamamlamış oldu ve bu süreçte HBO için sezonun en yüksek rakamlarını yakaladı. Pazar günkü bölüm, canlı yayında toplam 1,1 milyon izleyici çekti. Bu, sezonun en yüksek seviyesi anlamına geliyor ve ilk bölüme göre % 24 artışı temsil ediyor.

    HBO'ya göre, dizinin ilk bölümü tüm platformlarda 9 milyon izleyiciye yaklaşırken, dizi genel olarak galadan final gecesine dijital görüntülemede % 45 artış kaydetti. Perry Mason bu artışı gösterebilen ender yapımlardan biri oldu. "Perry Mason" galası, ağın neredeyse iki yıldır herhangi bir dizi için en güçlü çıkışını yakaladı ve "Watchmen" (1,5 milyon izleyici çeken) ve "The Outsider"ın (1,2 milyon izleyici çeken) ilk bölümlerini geride bıraktı.

    Hikaye, Mason'ın 1957-66 CBS serisinde bilinen savunma avukatı haline gelmeden öncesinde gerçekleşiyor. Perry Mason, bu versiyonda, Fransa'daki savaş tecrübesi ve kırık bir evlilikten muzdarip olan, kiralık bir özel dedektif olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Emmy Ödülü sahibi Matthew Rhys, Perry Mason olarak yer alırken, Juliet RylanceChris ChalkShea WhighamTatiana Maslany ve John Lithgow dizideki diğer önemli rolleri üstleniyor.

    Dizi, Team Downey adı altında yönetici yapımcılar Robert Downey Jr. ve Susan Downey'den geliyor. Team Downey’den Amanda Burrell de yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor. Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones ve yönetmen Timothy Van Patten de yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top