Hesabım
    The Crown'un 4. Sezon Prömiyer Tarihi Duyuruldu!

    Netflix, 4. sezonun prömiyer tarihi için bir teaser yayınladı

    "The Crown", kraliyet dönüşünün tarihini belirledi. Büyük beğeni toplayan Netflix dizisinin 4. sezonu 15 Kasım'da prömiyer yapacak. Haber, Prenses Diana karakterinde Emma Corrin'in birçok klibinin gösterildiği bir teaser fragmanıyla birlikte duyuruldu. Olivia Colman'ın kraliçe sesi fragmanda "Monarşinin başarısızlığa uğramasına izin verilemeyecek kadar önemli bir şey." dedi. Diana'nın da hikayeye eklenmesiyle monarşinin tam da bunu yapma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ima ediliyor.

    Gillian Anderson, bu sezona Margaret Thatcher olarak katılıyor ve teaser, karakter olarak Anderson'a sadece ufak bir bakış imkanı veriyor. İzleyiciler, bir aynada ağzının köşesini, Avam Kamarası'nın içinden başının arkasını ve 10 Downing Sokağı'nın dışında basına hitap ederken kısa bir anını görebiliyor.

    Son sezonu için 13 Emmy adaylığı kazanan “The Crown”, İngiltere'nin pandemi nedeniyle üretimlere kapatılmasının hemen öncesinde, mart ayı ortasında 4. sezon çekimlerini tamamlamıştı. Bu sezon, Oscar ödüllü Colman'ın Kraliçe olarak son dönüşü olacak. Margaret Thatcher döneminin yanı sıra Prens Charles ve Prenses Diana’nın çalkantılı evliliğini de kapsayacak.

    Yeni sezon duyurusu, 5. ve 6. sezonlar için bir dizi yeni oyuncu duyurularının hemen ardından gelmiş oldu. Sadece son 10 günde, "Game of Thrones" yıldızı Jonathan Pryce, Prens Philip olarak açıklanırken, Elizabeth Debicki'nin son iki sezonda Prenses Diana'yı canlandıracağı duyuruldu. Pryce ve Debicki'nin yanı sıra Imelda Staunton, son iki sezonda Kraliçe Elizabeth'i canlandıracak, Prenses Margaret rolünde ise Oscar adayı Lesley Manville'i göreceğiz. Diznin sorumlusu Peter Morgan, ilk planın 5 sezon olduğunu ama gelinen noktada 6. sezona ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top