Hesabım
    Neil Gaiman, DC FanDome Sohbetinde "Sandman" Serisi İçin Sete Dönüleceğini Açıkladı

    Sandman, yakın zamanda Netflix'te yer alacak.

    Neil Gaiman’ın Netflix için uyarladığı “The Sandman”in orijinal çizgi roman serisinden biraz farklı olacağı açıklandı. Gaiman, Dirk Maggs, G. Willow Wilson ve Michael Sheen'le birlikte DC FanDome panelinde inanılmaz derecede popüler çizgi roman uyarlamasının detaylarını konuştu ve ilk olarak 2019'da duyurulan yeni Netflix serisinin son durumunu konuştu.

    Gaiman, uzun zamandır beklenen diziyle ilgili detaylar sorulduğunda Koronavirüs salgını nedeniyle her şeyin durakladığından ama yakın zamanda sete dönüleceğinden bahsetti. Bunun başlangıçta bir avantaja dönüştüğünü söyleyen yazar, senaryoyu "olabildiğince mükemmele yaklaştırmak" için bu zamanı iyi kullandığını açıkladı. Yaratıcı, yeni Netflix serisini mevcut uyarlamalarla karşılaştırdı ve; "Bu uyarlamayı yapmak mutluluğunun bir parçası, ilk üç çizgi romandan ve umarım tüm çizgi romanlardan oluşan bir set için yapabileceğimiz en yakın şey olacak." dedi.

    Yeni uyarlamanın zaman aralığının 1988'de başlayacağını ve yaklaşık olarak 1991 ya da 1992'de yayınlanan fasiküllerle biteceğini belirtin Gaiman, "Sandman"in her ne kadar çok zaman ve mekanda geçse de sıkıştırılmış bir hikaye olduğunu da belirtti. Gaiman, daha önce Netflix'in yayın politikasına uygun olarak sezonların 11'er bölümden oluşacağını ve bölümlerin "Preludes and Nocturnes" üzerinden ilerleyerek çizgi romandan fazlasını kapsayacağını açıklamıştı. 

    Dizinin çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi yok ama Gaiman, iki sezon için aynı zamanda senaryo yazdığını ve sete dönüşte üçüncü sezon için de çalışmaya başlayacaklarını iletti. Netflix tarafından da yeni bir bilgi yok ama 2021 yılında diziyi izlemeyi umuyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top