Hesabım
    Margaret Qualley, Netflix Draması ‘Maid’in Başrolünde!

    Qualley'in yeni TV projesi belli oldu!

    Son yıllarda önemli bir çıkış yakalayan, başarılı oyuncu Margaret Qualley, yakında yayınlanacak olan Netflix dramatik dizisi “Maid”in başrolünde yer alacak. Dizi, Stephanie Land’in "Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive" kitabından uyarlanacak. Yoksulluğa, evsizliğe ve bürokrasiye karşı savaşırken, bir yandan da geçinmeye çalışan bekar bir annenin hikayesini anlatacak.

    Qualley'in geçmişteki TV çalışmaları arasında eleştirmenlerce beğenilen HBO dizisi “The Leftovers” da yer alıyor. Ann Reinking rolünde, Emmy ödüllü FX mini dizisi “Fosse / Verdon”da rol aldı. Film tarafında ise, geçtiğimiz yıl yer aldığı Quentin Taratino'nun “Once Upon a Time… In Hollywood” filmi başta olmak üzere, “Seberg”, “Death Note”, “Native Son” ve “The Nice Guys” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    Molly Smith Metzler, John Wells ve Erin Jontow'un John Wells Productions çatısı altında yönetici yapımcılığı üstlendiği “Maid” de yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Margot Robbie, LuckyChap Entertainment aracılığıyla yürütücü yapımcılığı LuckyChap’tan Tom Ackerley ve Brett Hedblom'la birlikte üstlendi. Land, aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapacak. Wells'in genel bir anlaşma altında olduğu Warner Bros. Television diziye stüdyo olarak hizmet verecek.

    Wells, “Shameless”ın Amerikan versiyonunu yarattı ve dizide showrunner olarak görev yapıyor. Gösteri, Showtime'ın en yüksek puan alan orijinallerinden biri olmaya devam etti. Yaklaşan on birinci sezonunun son sezon olacağı açıklandı. Bugüne kadar 120'den fazla bölüm yayınladı. Metzler, sekizinci sezonunda “Shameless”a katıldı ve şu anda dizide yazar ve yapımcı olarak görev yapıyor. Diğer önemli TV çalışmaları arasında "Casual" ve "Orange Is the New Black" sayılabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top