Hesabım
    Game of Thrones'un Yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, "The Three-Body Problem" Romanlarını TV'ye Uyarlıyor!

    Bilim kurgu romanları, Netflix için diziye uyarlanıyor!

    David Benioff ve D.B. Weiss, başka bir ikonik kitap serisini uyarlamaya hazırlanıyor. TVLine'ın haberine göre, Game of Thrones'un yaratıcıları Liu Cixin'in The Three-Body Problem bilim kurgu üçlemesini bir Netflix draması olarak uyarlayacak. The Three-Body Problem, The Dark Forest ve Death's End'den oluşan Cixin üçlemesi, ilk olarak Çince yayınlanmış olsa da, Netflix dizisi İngilizce uyarlaması olacak.

    Platformun bakış açısına göre dizi, insanlığın yabancı bir medeniyetle ilk temasının hikayesini anlatacak. Benioff, "Liu Cixin'in üçlemesi, okurları 1960'lardan zamanın sonuna, soluk mavi noktamızdaki yaşamdan evrenin uzak kenarlarına uzanan bir yolculuğa çıkaran, okuduğumuz en iddialı bilim kurgu roman dizisi." dedi. Diziyi yazacak ve yapımcılığını üstlenecek olan Weiss ise "Hayatımızın gelecek yıllarını dünyanın her yerinden izleyiciler için hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz." dedi.

    The Three-Body Problem, şimdiye kadarki en yüksek profilli Netflix projesi olacak. Benioff ve Weiss, projeyi Ağustos 2019'da imzalanan genel anlaşma kapsamında üretecek. Netflix'te kendi genel anlaşması olan Alexander Woo (True Blood), yazar ve icracılardan biri olacak. İkiliye, romanların yazarı Cixin ve üçlemedeki iki romanın İngilizce çevirisini yazan Ken Liu danışman olarak yardım edecek.

    Cixin, "The Three-Body Problem'ı televizyon izleyicileri için uyarlayan yaratıcı ekibe büyük saygı ve inancım var. Zamanın, ulusların, kültürlerin ve ırkların sınırlarını aşan bir hikaye anlatmak için yola çıktım. Bizi insanlığın kaderini bir bütün olarak düşünmeye zorlayan bir yol. Bir yazar olarak, bu eşsiz bilim kurgu konseptinin dünya çapında seyahat ettiğini ve hayranlık kazanacağını görmek büyük bir onur. Tüm dünyadaki yeni ve mevcut hayranların Netflix'teki hikayeyi keşfetmesi beni heyecanlandırıyor." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top