Hesabım
    Netflix Dizisi 'Jurassic World Kretase Kampı'ndan Türkçe Dublajlı Yeni Fragman

    Steven Spielberg yapımcılığındaki dizi 18 Eylül'de prömiyer yapacak..

    Steven Spielberg tarafında çekilen 1993 yapımı filmle başlayan ve birçok ürün ortaya çıkan Jurassic Park serisi, daha sonra Jurassic Word olarak günümüze kadar geldi. Önümüzdeki yıl gösterime girecek Jurassic World: Dominion'la film serisine devam edecek olan seri için, Netflix'ten de bir animasyon serisi geliyor. Jurassic World Kretase Kampı adlı animasyonun yapımcılığını ise orijinal serinin usta yönetmeni Steven Spielberg üstlenecek.

    Jurassic World'le aynı zaman diliminde geçen Jurassic World Kretase Kampı'nın şirket tarafından yayınlanan resmi özetine göre film, Isla Nublar'ın diğer yakasındaki macera kampında mahsur kalan altı gencin hikâyesini anlatıyor. Filmdeki olaylarla beraber dinozorlar adanın dört bir yanına dağıldığında bu gençler, hayatta kalmak için kendilerinden ve kamp arkadaşlarından başkasına güvenemeyeceklerini fark ederler. Dış dünyaya ulaşamayan altı genç, dinozorlardan kurtulmak ve tüm dünyayı tehdit edecek kadar derin gizli sırları ortaya çıkarmak için el ele vermek zorundadır. Birer yabancı olarak başladıkları bu macerada önce arkadaş sonra da aile olmaları gerekecektir.

    18 Eylül 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı da prömiyer yapacak olan diziden yeni ve Türkçe dublajlı bir fragman daha yayınlandı. 22 dakikalık 8 bölümden oluşacak olan Jurassic World Kretase Kampı'nın dizi sorumluları Scott Kreamer ve Aaron Hammersley olurken, yürütücü yapımcılık görevini Steven Spielberg, Colin Trevorrow, Frank Marshall, Scott Kreamer, Aaron Hammersley ve Lane Lueras Animation Studio: DreamWorks Animation üstleniyor.

    Dizinin, Netflix Türkiye'de yayınlanacak dublajlı versiyonunun kadrosunda; Efe Berk Çolak (Darius), Yasemin Ertorun (Brooklyn), Alişan Özkan (Kanji), Nihan Omuz (Sammy), Ali Hekimoğlu (Ben), Zeynep Ecem Güneş (Yaz), Gazde Katsa (Roxie), Serdar Akülker (Dave) yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top