Hesabım
    The Mandalorian'ın İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Dizi için bir erteleme gelmedi ve önümüzdeki ay yayınlanacağı açıklandı.

    Merakla beklenen The Mandalorian'ın ikinci sezonu için resmi prömiyer tarihi açıklandı. Gelen duyuruya göre, The Mandalorian'ın ikinci sezonu, Amerika'da Cadılar Bayramı'na denk gelen, 30 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Daha önce ikinci sezonun bölüm başlıklarının sızdırıldığı da iddia edilmiş ve sosyal medyada yayılmıştı. Pandemi nedeniyle bir erteleme olmaması da hayranları oldukça sevindirdi.

    "The Mandalorian"ın popüler yayın hizmeti Disney Plus, yeni sezon bölümlerini 30 Ekim'de yayınlayacağını resmi sosyal medya hesaplarından da duyurdu. Pedro Pascal'ın (ve Baby Yoda'nın) oynadığı Star Wars dizisi için henüz yeni bir fragman yayınlanmadı ancak, ikinci sezonda Timothy Olyphant, "Clone Wars" karakteri Ahsoka Tano olarak Rosario Dawson ve Boba Fett rolüyle Temuera Morrison'ın yer aldığını, yönetmenlerden birinin de Robert Rodriguez olduğunu biliyoruz.

    İkinci sezonda, Din Djarin ve Çocuk, yani Bebek Yoda'nın gizemli yolculuğu devam edecek. Moff Gideon hiç kuşkusuz Darksaber'la "ödül" almak için onları avlayacak. İlk sezondaki western atmosferinin ise yeni sezonda artarak devam etmesi bekleniyor. Pandemiden önce çekimlerini tamamlayan ve yakın zamanda post prodüksiyon aşaması içim masa başına dönen dizi, 30 Ekim 2020'de geri dönecek!

    İkinci sezonun resmi olmayan ama yalanlanmayan bölüm isimleri ise şöyle:

    Bölüm 1: The Search

    Bölüm 2: The Confrontation

    Bölüm 3: The Bounty

    Bölüm 4: The Republic

    Bölüm 5: The Loyalist

    Bölüm 6: The Sorcerer

    Bölüm 7: The Return

    Bölüm 8: The Empire

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top