Hesabım
    Riverdale'in Yaratıcı Ekibinden "Pretty Little Liars" Geliyor!

    Ekip, Warner Bros. Television için ön hazırlıklara başladı

    Freeform dizisi “Pretty Little Liars” yeni bir projeyle geri dönüyor! Daha önce televizyon için “Riverdale”i geliştiren Roberto Aguirre-Sacasa, WBTV ile yaptığı genel anlaşma kapsamında potansiyel yeniden başlatmayı geliştiriyor. Alloy Entertainment’tan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo, dizinin haklarını Alloy kontrol ettiği için projede yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar.

    Şimdilik, konu dahil diğer tüm detaylar gizli tutuluyor. Dizinin yaratıcısı I. Marlene King'in dizinin herhangi bir kısmında yer alıp almayacağı bilinmiyor. King, 20th Television'la yeni bir anlaşma yapabilmek için geçen yıl Warner Bros. TV'deki genel anlaşmasından ayrıldı. Proje henüz piyasaya sürülmedi ama doğal bir hedef, yine WBTV’nin ana şirketi WarnerMedia'ya ait olan HBO Max olacak gibi görünüyor.

    Kaynaklara göre, içerik platformu YA, dizinin haklarını alabilmek için iyi bir teklif oluşturmaya çalışıyor. Bu amaçla, HBO Max, şu anda klasik gençlik draması "Gossip Girl"ün devam projesi üzerinde çalışıyor. "Pretty Little Liars", yedi sezon ve 150'den fazla bölümün ardından 2017'de ilk yayınına son verdi. Sara Shepard’ın aynı adlı kitaplarına dayanan gençlik gerilim dizisi, "A." olarak bilinen gizemli bir kötü adam tarafından eziyet gören baş karakterler etrafında dönüyor.

    Dizi, iki yan ürüne de ilham verdi. Bu projelerin adı "Pretty Little Liars: The Perfectionists" ve "Ravenswood" olarak belirlendi. Her iki dizi de birer sezon yayınlandı ve daha sonra iptal edildi. Aguirre-Sacasa'nın "Riverdale" üzerindeki çalışmasına ek olarak, diğer önemli çalışmaları arasında "Chilling Adventures of Sabrina", "Katy Keene", "Supergirl" ve "Glee" sayılabilir. Hali hazırda, HBO Max için doğaüstü drama “The Shelley Society” üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top