Hesabım
    "Mom" Dizisinin Yıldızı Anna Faris, Diziden Ayrılıyor!

    Hayranları üzen sürpriz gelişme 8. sezon öncesinde gerçekleşti.

    Anna Faris, dizinin sekizinci sezonu öncesinde CBS sitcomu "Mom"dan ayrılıyor. Faris, yaptığı açıklamada, "Mom'da geçirdiğim son yedi yıl, kariyerimin en doyurucu ve ödüllendirici yıllarından bazıları oldu. Gerçekten harika bir iş deneyimi yarattıkları için Chuck'a, yazarlara ve harika oyuncu kadrosunu oluşturan arkadaşlarıma çok müteşekkirim. Christy olarak yolculuğum yeni fırsatların peşine düşmeme izin vererek sona ererken, gelecek sezonu izleyip TV ailemi destekleyeceğim." dedi.

    Çıkış haberi, 14 Eylül'de yayınlanmaya başlanacak sekizinci sezon için prodüksiyona başlanmasından sadece birkaç gün önce gelmiş oldu. COVID-19 salgınının neden olduğu kapanma nedeniyle prodüksiyon bu yıl geç başlıyor. Warner Bros. Television, CBS ve Chuck Lorre Productions ortak bir açıklamada, "Dizinin başlangıcından itibaren, Christy rolü için ilk ve tek seçimdi. Anna’nın bizimle geçirdiği yedi yıl boyunca anlatabildiğimiz hikayelerden dolayı gurur duyuyoruz. Anna'ya her şeyin en iyisini diliyor ve güzel tasviri için kendisine teşekkür ediyoruz." sözlerine yer verildi.

    Oyuncu kadrosundaki merkezi rolü göz önüne alındığında, Faris'in karakterinin diziden nasıl çıkarılacağı tam olarak belli değil ama yeni sezonun ilk bölümünde bu konu ele alınacak. Dizide Allison Janney, Mimi Kennedy, Jaime Pressly, Beth HallWilliam Fichtner ve Kristen Johnston gibi oyuncular yer alıyor. "Mom", Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky ve Gemma Baker tarafından yaratıldı. Film, Warner Bros. Television'la birlikte Chuck Lorre Productions tarafından yapılmıştır. Yönetici yapımcılar Chuck Lorre, Nick Bakay, Gemma Baker ve Warren Bell.

    "Mom", yayın hayatı boyunca CBS için bir reyting ve kritik başarısı olduğunu kanıtladı. Gösteri, 10 Emmy ödülüne aday gösterildi. Janney, 2014 ve 2015'te bir komedi dizizisndeki en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında iki kez ödül kazandı. Şov, geçen yılın başlarında iki sezon için yenilendi ve bu karar şimdilik iptal edilmedi. Sekizinci sezon garanti ama Faris sonrası dokuzuncus sezonun akıbeti henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top