Hesabım
    Kanal 7'den Yeni Bir Dizi Geliyor: "Emanet"

    Kanal 7'den kalplere dokunacak yeni bir dizi...

    Kanal 7'den yeni ve iddalı bir dizi, izleyicilerle buluşuyor. Emanet adlı dizi, annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın dokunaklı öyküsünü ekranlara taşıyor ve izleyici karşısına çıkarıyor. Dizi, “Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde...” mottosuyla tanıtımı yaptı ve izleyicinin hislerine dokunmaya hazır.

    Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, gece ve gündüz kadar farklı insanlarının mücadelesinde tek bir kazanan olacak, o da aşk! Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü bu yeni diziyle evlerinize konuk olacak. Emanet, 7 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de yayında!

    Dizinin resmi sinopsisine göre; Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…  Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlayacaktır.

    Karamel Yapım imzası taşıyan Emanet, 7 Eylül Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam 19.00'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç otururken, oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay yer alıyor. Bu donukalı hikayenin senaryosunu ise Başak Yazı Odası ekibi kaleme aldı.

    Kanal 7'nin sevilen bir başka dizisi Yemin ise, yine aynı tarihte üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Her pazartesi 20.45'te yayınlanacak olan dizi, yarım kalan bir aşkın ardından yıkıma uğrayan Emir'in hikayesini ekranlara taşıyacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top